Arkivat e etiketave: basınçlı kap çelikleri

Karakteristikat e fletës cilësore P235GH

Fleta cilësore P235 Fletët e cilësisë P235 quhen gjithashtu çeliqe të enëve nën presion. Meqenëse çeliqet e cilësisë p235 janë rezistente ndaj presionit, ato përdoren në prodhime të tilla si prodhimi i bojlerit, kaldaja me vaj rezistent ndaj presionit. Karakteristikat e fletës së cilësisë P235GH Klasa C Si Mn PSN Gjithsej Cr Ni Mo Ti V Nb max. maksimumi maksimumi maksimumi min. maksimumi […]

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit

çmimet e pllakës së bojlerit, çmimet e pllakës së kaldajës Virgo, çeliqet e enëve nën presion Erdemir, pllakë bojleri 16mo3, pllakë kaldaja p235, pllakë kaldaja p265

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit Çmimet e fletëve 16mo3 quhen edhe fletët rezistente ndaj presionit, pra çeliqet e bojlerit. Klasat P265GH, P295GH, P355GH, P460NH, P355NH, P355NL1-2, P460NH,-NL,ASTM A516Gr.60 dhe 70, 16Mo3, 13CRMo4-5 janë të gjitha në familjen e çelikut të bojlerit. Vlerat mekanike të fletës rezistente ndaj presionit ndryshojnë nga fletët e klasës komerciale si S235. Sipas rezultateve të provës së rendimentit dhe tërheqjes, fleta […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip