Arkivat e etiketave: duvar profil

Profili i murit të pllakave gipsi Prodhim

stanbul tavan c profil

Prodhimi i profilit të murit të pllakave të gipsit Profilet e zinkuar që ne përgatisim për prodhimin e profileve të murit të gipsit janë materiale të përdorura në shumë fusha. Është i dobishëm në aplikimet e brendshme, ndërsa prodhohen struktura të parafabrikuara, dhe në ndërtimin e mureve ndarëse. Duke përdorur këtë material, izolimi dhe veshja mund të bëhet në çati dhe mure. Profili i murit të gipsit është jashtëzakonisht i qëndrueshëm. Mund të preferohet për përdorim në zona të mëdha, falë ekonomisë së tij. elektrike dhe sanitare […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip