Arkivat e etiketave: rulo sac kesim

Çmimet e prerjes së bobinave

Çmimet e prerjes së fletëve të mbështjelljes, çmimet e prerjes së fletëve të galvanizuara, çmimet e prerjes së fletëve të bobinave

Prerja e fletës së mbështjelljes Prerja e fletës me spirale që do të pritet mund të jetë e llojeve dhe madhësive të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të spirales për trashësi dhe lloje të ndryshme janë gjithashtu të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të mbështjelljes janë përgjithësisht dy llojesh. Eshte nje linje prerjeje e holle flete bobine dhe nje linje prerjeje e trashe flete spirale.Sipas trashesise se fletes se bobines ndryshojne edhe cmimet e prerjes se fletes se bobines. Prerja e fletës së hollë të mbështjelljes […]

Spiralja e prerë në gjatësi

Gjatësia e rrotullës, prerja e gjatësisë së rrotullës, prerja e fletës së mbështjelljes, prerja e fletës së rrotullës Erdemir, fleta e galvanizuar e prerë në gjatësi, fleta inox e prerë në gjatësi, fleta e aluminit e prerë në gjatësi

Prerja e gjatësisë së fletës së mbështjelljes: Është linja e makinës e prodhuar për prerjen e fletëve të spirales. Fletët e mbështjelljes mund të priten në gjatësinë e dëshiruar në këto rreshta.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip