Arkivat e etiketave: rulo sac dilme

Linja e prerjes së spirales

fletë e prerë

Linja e prerjes së bobinave Prerja e fletëve të çelikut me mbështjellje të nxehtë ose të ftohtë është një kombinim i makinerive të përdorura për prerjen precize të fletëve të çelikut të mbështjelljes. Është një proces në të cilin mbështjelljet prej çeliku me mbështjellje të gjerë ose fletë metalike shpalosen për së gjati përmes një prerëse dhe priten në mbështjellje më të ngushta. Ndërsa mbështjelljet e mbështjelljeve të fletëve të çelikut kalojnë nëpër prerës, tehe rrethore jashtëzakonisht të mprehta (një e sipërme dhe një e poshtme përballë) […]

Qendra e Shërbimit të Çelikut

qendër shërbimi çeliku, fletë mbështjellje e prerë në gjatësi, prerje e fletëve të mbështjelljes, prerje fletësh, prerje llamarine

Qendrat e shërbimit të çelikut në përgjithësi preferojnë që çeliku të kalojë nëpër disa procese përpara se mbështjellja ose fletët e pllakave t'i dërgohen përdoruesit. Ato u shërbejnë kompanive që përdorin çelik me makinë prerëse fletësh, makinë prerëse gjatësi fletësh, makinë paketimi fletësh ose makina për përmasat e pllakave në shërbim çeliku qendrat. Procesi i prerjes së gjatësisë së fletës, si për fletët e mbështjelljes inox dhe fletët e mbështjelljes së çelikut, […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip