Arkivat e etiketave: İstanbul Beton Trapezi Fiyatları

Trapez betoni i Stambollit

fletë e lyer, fletë me ngjyrë, fletë trapezoidale, veshje fasade, çati

Çmimet e Trapezit të Betonit të Stambollit ndryshojnë çdo ditë. Fletët trapezoidale të betonit prodhohen nga fletët e galvanizuara. Në fletët trapezoidale të prodhuara në formë 38/151 dhe në forma të ndryshme vërehen gjurmë të veçanta në intervale të caktuara. Pas këtij formimi, i cili bëhet për të mbajtur betonin në mënyrë më të shëndetshme, mund të bëhet lehtësisht një aplikim trapez nën beton. STAMBOLL NËN SAC TRAPEZE BETONI Nën fletën e trapezit të betonit […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip