Arkivat e etiketave: istanbul lazer kesim

ÇMIMET E ULJES SË LAZERIT

CNC-prerje me laser

ÇMIMET E PRERJES LAZERORE Çmimet e prerjes me laser janë metoda më e preferuar për prerjen e pjesëve metalike. Makinat e prerjes me laser janë metoda më e shpejtë dhe më efikase për prerjen e llamarinës dhe materialeve metalike. Prerjet e makinerive me laser janë më të buta se shumica e metodave të tjera të prerjes dhe kërkojnë më pak gërryerje dhe më pak mbarim si rezultat i prerjeve. Sigurisht, kjo situatë është për prerjen […]

Prerje me laser në Stamboll

model i prerjes metalike

Modelet e prerjes me laser të Stambollit Ju mund të ekzaminoni disa nga modelet e prerjes me lazer të Stambollit dhe varietetet vizuale të prerjes me lazer Dimensionet e prerjes me lazer Prerjet lazer të Stambollit me prerje me lazer në madhësi 1 m deri në 2 m, si në foton e mësipërme, janë përgjithësisht madhësi të preferuara. Sigurisht, është e mundur të bëni prerje me lazer në madhësi të ndryshme për muret e kopshtit tuaj ose për qëllime të tjera. Është e mundur të […]

Modele të prerjes me laser të Stambollit

Mostrat e prerjes me lazer cnc

MODELET E PRERJES SË LAZERIT TË STAMBOLLIT Sot, makineritë e prerjes me lazer u ofrojnë kompanive të vogla dhe të mëdha mundësinë që të takojnë metale të prera me lazer si inox, çeliku me karbon, materiale të galvanizuar dhe madje edhe alumini. Si rezultat, ata kanë një mundësi të shkëlqyer për të prerë me lazer pjesët metalike shumë komplekse, prototipet dhe pjesët e personalizuara me kosto dhe efikasitet, duke përfshirë: Stambolli […]

Prerje me laser Stamboll

cnc çmimet e prerjes së llamarinës me laser, çmimet e prerjes me lazer, kompanitë e prerjes me lazer, prerja e metaleve me lazer istanbull, prerja me lazer dudullu, prerja me lazer ankara

Laser Cut Istanbul Laser Cut Istanbul është një rreze drite e përqendruar me një gjatësi vale të vetme. Çdo dritë ka një gjatësi vale. Një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen e metaleve, një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer të llamarinës së galvanizuar dhe një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer cnc të llamarinës inox. Me fjalë të tjera, kapaciteti absorbues i dritës i çdo metali është i ndryshëm, dhe kjo […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip