Arkivat e etiketave: istanbul tavan profil üreticileri

PROFILI C PROFILI I STAMANBOLIT

stamboll-tavan i varur-c-profil-prodhim

PROFILI I PROFILIT C TAVANI I STAMBOLLIT Prodhimi i profilit të tavanit c të Stambollit bëhet midis 0,40 mm dhe 0,70 mm. Profilet e tavanit të varur dhe profilet c tavanit të kartonit të gipsit janë të njëjtat produkte. Ne bëjmë profilet e tavanit të varur në punishten tonë të vendosur në anën e Anadollit të Stambollit. TIPARET E tavanit të varur me pllaka gipsi Mund të prodhohet në madhësi të preferuara sipas projektit. Në tavanet e zyrës dhe në të gjithë ambientin e brendshëm, pavarësisht […]

Çmimet e profilit të tavanit C

Profil i hapur, profili muri i kartonit të gipsit, profili i bordit të gipsit brenda murit, profili i lidhjes së kartonit të gipsit

Çmimet e profilit të tavanit c Ne prodhojmë profilin c tavanit me makinat tona të formës së rrotullës. Çmimet e profilit të tavanit c janë të prodhuara nga llamarina e zinkuar. Ndër profilet e prodhimit të tavanit, ato janë profilet e modeluara më të preferuara. Profilet e tavanit të përdorura gjatë aplikimit të tavanit prodhohen përgjithësisht nga 0,50 mm dhe 0,60 mm. Profilet e tavanit, të quajtura gjithashtu profile tc, mund të jenë në forma të ndryshme. […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip