Arkivat e etiketave: istanbul tavan profili imalatıçıları

Çmimet e profilit të tavanit C

Profil i hapur, profili muri i kartonit të gipsit, profili i bordit të gipsit brenda murit, profili i lidhjes së kartonit të gipsit

Çmimet e profilit të tavanit c Ne prodhojmë profilin c tavanit me makinat tona të formës së rrotullës. Çmimet e profilit të tavanit c janë të prodhuara nga llamarina e zinkuar. Ndër profilet e prodhimit të tavanit, ato janë profilet e modeluara më të preferuara. Profilet e tavanit të përdorura gjatë aplikimit të tavanit prodhohen përgjithësisht nga 0,50 mm dhe 0,60 mm. Profilet e tavanit, të quajtura gjithashtu profile tc, mund të jenë në forma të ndryshme. […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip