Arkivat e etiketave: istanbul tavan profil

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të drywall

stanbul tavan c profil

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të drywall 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të tavanit

stanbul tavan c profil

30 gusht 2021 Çmimet e profilit tavan 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e profilit tavan

stanbul tavan c profil

24.08.2021 Çmimet e profilit tavan 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e profilit të murit

stanbul tavan c profil

24.08.2021 Çmimet e profilit të murit 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e Profilit Drywall

stanbul tavan c profil

1-) ÇMIMI JONË NUK PËRFSHIH TVSH-në. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

PROFILI C PROFILI I STAMANBOLIT

stamboll-tavan i varur-c-profil-prodhim

PROFILI I PROFILIT C TAVANI I STAMBOLLIT Prodhimi i profilit të tavanit c të Stambollit bëhet midis 0,40 mm dhe 0,70 mm. Profilet e tavanit të varur dhe profilet c tavanit të kartonit të gipsit janë të njëjtat produkte. Ne bëjmë profilet e tavanit të varur në punishten tonë të vendosur në anën e Anadollit të Stambollit. TIPARET E tavanit të varur me pllaka gipsi Mund të prodhohet në madhësi të preferuara sipas projektit. Në tavanet e zyrës dhe në të gjithë ambientin e brendshëm, pavarësisht […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip