Arkivat e etiketave: tavan c profili

Stamboll Tavan i varur C Profil Prodhim

tavan i varur-c-profil

KARAKTERISTIKAT E PROFILIT C TË TAVANI TË SHALUR Ne prodhojmë profilin e tavanit të varur c në fabrikën tonë. Profili i tavanit u dhe profili i tavanit c prodhohen në madhësi të ndryshme. Gjatësia standarde e profileve të tavanit është 3 m dhe 2.7 m. Ne prodhojmë profile në gjatësinë e dëshiruar për projektet tuaja të tavanit të varur. Prodhimi i profilit të tavanit të varur c Mund të përdoret në tavanet e të gjitha llojeve të hapësirave të brendshme. Tavani c […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip