Arkivat e etiketave: tavan c profil

Çmimet e profilit të tavanit U

Profili i tavanit, profili i kartonit të tavanit, profili i tavanit me karton gipsi, profili i fugave të tavanit të gipsit

Profili i tavanit U Çmimet Çmimet e profilit të tavanit U varen nga çmimet e fletëve të galvanizuara pasi ato prodhohen nga fletë e zinkuar. Çmimet e fletës së galvanizuar, nga ana tjetër, ndryshojnë në varësi të shumë parametrave të ndryshëm si cilësia, trashësia, trashësia e veshjes. Profili i tavanit në formë U zakonisht fillon nga 0.35 mm dhe është prej fletë të zinkuar me trashësi 0.60 mm. Më të hollë për të porositur […]

Çmimet e profilit të tavanit C

Profil i hapur, profili muri i kartonit të gipsit, profili i bordit të gipsit brenda murit, profili i lidhjes së kartonit të gipsit

Çmimet e profilit të tavanit c Ne prodhojmë profilin c tavanit me makinat tona të formës së rrotullës. Çmimet e profilit të tavanit c janë të prodhuara nga llamarina e zinkuar. Ndër profilet e prodhimit të tavanit, ato janë profilet e modeluara më të preferuara. Profilet e tavanit të përdorura gjatë aplikimit të tavanit prodhohen përgjithësisht nga 0,50 mm dhe 0,60 mm. Profilet e tavanit, të quajtura gjithashtu profile tc, mund të jenë në forma të ndryshme. […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip