Arkivat e etiketave: trapez

Peshat e fletës së betonit

38-151 NË FLETË TRAPEZE BETONI- FLETË THEMELI

Trashësia e fletës (mm) 38/151 91 cm Mbyllje (mt/kg) 38/151 76 cm Mbylle (mt/kg) 60/940 94 cm Mbylle (mt/kg) 75/750 75 cm mbyllje (mt/kg) 0 .60 5.77 4.71 5.69 6.49 6.64 7.10 0.80 7.11 0.90 8.65 7.06 8.53 9.13 1.00 9.53 9.13 1.00 9.62 7.85 9.48 10.14 1.20 11.54 9.42 11.38 12.17 nën beton [...]

Trapez betoni i Stambollit

fletë trapezoidale betoni

Fleta trapezoidale e betonit të Stambollit Fletët trapezoidale nën beton quhen gjithashtu fletë kuvertë. Fletët e kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punën me kontratë në çmimet e fletëve të galvanizuara. Tipari më i zakonshëm në teknologjitë e sotme të ndërtimit është përdorimi i materialeve të përshtatshme të ndryshme të ndërtimit […]

Trapez betoni i Stambollit

beton-nën-trapezi-stanbul

Istanbul Betoni Trapeze 75/750 Stamboll Fleta trapezoidale nën beton quhet edhe fletë kuvertë. Fletët trapezoidale të kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punë me kontratë mbi çmimet e fletëve të galvanizuara. Si prodhimi i trapezit nën beton, ashtu edhe trapezi i betonit […]

Betoni Trapeze Stamboll

beton-nën-trapezi-stanbul

Trapez Betoni Stamboll Nën trapez betoni Stambolli mund të prodhohet në forma të ndryshme. Format më të preferuara janë trapez betoni 27/200 trapez betoni 38/151 trapez betoni 60/940 trapez betoni 75/750 trapez betoni. NË TRAPEZË BETONI STAMBOLL Nën beton Trapezi i Stambollit duhet të vendoset në pjesën e sipërme të konstruksionit pingul me drejtimin e trarit. Pllakë çeliku e mbulimit të betonit […]

Trapez betoni

27-200 trapez betoni

Trapezi i betonit është bërë nga fletë e galvanizuar. Struktura e trapezit shfaqet kur fleta e galvanizuar e rrotulluar merr formë duke e kaluar atë përmes formës. Llamaria trapezoidale nën beton mund të prodhohet në forma të ndryshme. Faktori vendimtar këtu është thellësia e hapit dhe hapësira e hapit të trapezit nën beton. Në përgjithësi prodhohet nga fletë e galvanizuar me rrotull 0,70 mm. Pesha e llamarinës trapezoidale prej betoni 0,70 mm është rreth 6,7 kg/mt. E ashtuquajtura toleranca minus […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip