Arkivat e etiketave: oluklu çatı fiyatları

Si të zgjidhni një sistem të lirë për çati metalike me ngjyra

ngjyrat e çatisë metalike

Si të zgjidhni një sistem çati metalike me ngjyra të lira Nëse dëshironi një çati jokonvencionale, zgjedhja e një sistemi çati metalike me ngjyrë të lirë është një opsion i shkëlqyeshëm. Megjithatë, duhet të jeni pak të kujdesshëm kur zgjidhni një ngjyrë për çatinë tuaj. Në përgjithësi, ngjyrat e paraqitura në këto tabela janë të kufizuara. Ju mund të shihni vetëm një mostër të vogël të ngjyrës në tabelën e ngjyrave. Përveç kësaj, këto patate të skuqura nuk pasqyrojnë ngjyrën e vërtetë të çatisë suaj. Ngjyra në çatinë tuaj është një […]

Çmimet e fletëve të valëzuara

fletë e valëzuar e galvanizuar

Çmimet e fletëve të valëzuara Fleta e valëzuar është një material i prodhuar duke përdorur të galvanizuar ose alumin. Mund të prodhohet në trashësi të ndryshme si i lyer ashtu edhe i palyer. Përveç kësaj, materiali mund të jetë me dy shtresa për të ndihmuar izolimin e nxehtësisë. Çmimet e fletës së valëzuar përcaktohen nga vetitë dhe sasia e materialit. Materialet me veti të ndryshme teknike mund të prodhohen sipas kërkesave të klientëve. Kjo veçori […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip