Fletë çati e valëzuar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Oluklu Çatı sacı Kaplama Levhaları, sıcak daldırma galvanizli çelikten yapılmış oluklu desenli çatı kaplama saclarıdır.

Të gjitha ato janë të valëzuara me teknikën e rrotullimit të ftohtë.

Për të rritur forcën e përkuljes së këtyre shtresave, parashikohen brazda në shtresa.

 


Karakteristikat e fletës së çatisë së valëzuar:

1. Përpunueshmëri e shkëlqyer.

2. Rezistencë e lartë korrozioni.

3. Saldueshmëri e mirë.

4. Fortësi e lartë.

5. Jetë e gjatë shërbimi.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3602″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Karakteristikat e fletës së çatisë së valëzuar

 

Karakteristikat e rrotullës së galvanizuar të kërkuara për prodhimin e fletës së çatisë së valëzuar të galvanizuar janë si më poshtë:

I veshur me zink: Gama e trashësisë 60-275 g: 0,14-1,5 mm Diametri i brendshëm i spirales: 508 mm Pesha e spirales: 3-5 MT Sipërfaqja: Normale/mini/zero llamba, e kromuar, kalim i lëkurës, pa vaj të thatë etj. Gama e gjerësisë: 1200mm, 1250mm, 1000mm Aplikimet më të zakonshme: E shkëlqyeshme e përshtatshme për fabrikimin e formimit me përkulje të ftohtë, aftësi e fortë kundër korrozionit, mbështjelljet dhe fletët e çelikut të galvanizuar riciklohen lehtësisht. Në përputhje me rrethanat, produktet e përfunduara dhe mbështjelljet prej çeliku të lyer paraprakisht me ngjyrë mund të përdoren si çati.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip