Çmimet PPGI, PPGI galvanizuar Stamboll

PPGI

Çmimet e PPGI

PPGI ka përdorime të ndryshme. Përdorimi i tij më i zakonshëm është çatia dhe mur anësor. Në mbulimin e çatisë preferohet përgjithësisht si fletë jo panel, pra e lyer trapezoidale. Fletët e lyer janë montuar në formë trapezoidale për të mbrojtur strukturën e çelikut ose ndërtesën tuaj ndaj kushteve të pafavorshme klimatike si shiu, ngrohja nga rrezet e diellit, moti i ftohtë dhe bora. Fletët e lyera përdoren gjithashtu në prodhimin e paneleve të çatisë dhe paneleve të fasadave. PPGI dhe fletët trapezoidale të lyera janë të njëjtat produkte. Dallimi midis trapezit të lyer dhe panelit të lyer është se materiali i panelit është i mbuluar me material poliuretani.

Prodhimi PPGI 

Prodhimi i fletëve me ngjyra bëhet duke përdorur mbështjellje të galvanizuar. Veshja e galvanizuar e fletëve të galvanizuara të përdorura në prodhimin e llamarinës së lyer në përgjithësi preferohet si 100 gr/m2. Rezistenca atmosferike e fletëve të galvanizuara 100 gr/m2 është mesatarisht 50 vjet. Me veshjen me bojë të llamarinës së galvanizuar, jetëgjatësia i afrohet 100 viteve. Bojë në fletën e lyer siguron si mbrojtjen e materialit të fletës nga kushtet e vështira klimatike dhe një pamje estetike. Bojë lyhet nga njëra anë duke kaluar fletën e galvanizuar të mbështjellë përmes rulit të lyer.

Prodhimi PPGI, prodhuesi PPGI, Çmimet PPGI Stamboll, firma Gebze PPGI, Stamboll Prodhuesit PPGI
Prodhimi PPGI, prodhuesi PPGI, Çmimet PPGI Stamboll, firma Gebze PPGI, Stamboll Prodhuesit PPGI

Ngjyrat PPGI më të përdorura në prodhimin PPGI

 • ral 9002
 • ral 9016
 • ral 3004
 • ral 3005
 • ral 3009

Mund të prodhohen ngjyra të ndryshme të llamarinës së lyer.

PPGI
PPGI

Çmimet e PPGI

Ka shumë faktorë që përcaktojnë çmimet e PPGI. Faktorët kryesorë që përcaktojnë çmimet e PPGI janë;

 • Trashësia e fletës së galvanizuar
 • Gjerësia e fletës së galvanizuar
 • Trashësia e veshjes së fletës së galvanizuar
 • Çmimet e fletëve të galvanizuara
 • Zgjedhja e ngjyrave PPGI
 • Trashësia e veshjes PPGI
 • Çmimet e bojës PPGI

të numërueshme. Mjedisi i prodhimit duhet të jetë i pastër gjatë prodhimit të llamarinës së lyer. Çdo substancë e huaj që do të ngjitet në bojë mund të shkaktojë deformim të sipërfaqes. Arsyeja e ënjtjes ose problemeve në sipërfaqen e fletës së lyer mund të mos jetë vetëm për shkak të bojës. Fleta e galvanizuar e përdorur mund të jetë gjithashtu rezultat i lagështimit përpara se të lyhet ose të ekspozohet ndaj një efekti të ngjashëm formues të ndryshkut. Duhet të preferohet fleta spirale e galvanizuar e cilësisë së parë në mënyrë që boja e fletës së lyer të mos fryhet dhe derdhet. Në fletët e lyera të bëra duke përdorur fletë të galvanizuar të cilësisë së dytë, mund të ndodhë në të ardhmen derdhja e bojës, fryrja e bojës dhe prishja në sipërfaqen e fletës së lyer.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip