prerja e fletës me lazer

prerje me lazer, prerje llamarine me lazer, prerje metali me lazer, Stamboll, prerje me lazer dudullu, prerje llamarine me lazer İkitelli

prerja e fletës me lazer

Prerja e fletës me laser farklı amaçlar için kullanılmaktadır. Metal plaka yani sac kesimde en çok kullanılan yöntemdir. Paslanmaz çelik , alüminyum levha kesim ve sac kesiminde lazer kesim makinaları son derece hassastır. Prerja e fletës me laser de minimum fire ve ısı etki alanı dardır. prerja e fletës me lazer karmaşık şekilleri kolayca kesmek mümkündür. Ayrıca laser metal kesim küçük deliklerin kesilmesini konusunda da oldukça hassastır.

Günümüzde, fiber prerja e fletës me lazer makineleri, küçük ve büyük şirketlere, paslanmaz, karbon çeliği, galvanizli ve hatta alüminyum malzemeler gibi uygun fiyatlı lazerle kesilmiş metalleri lazerle lazerleme imkanı sunmaktadır. Si rezultat, kompanitë mund të presin në mënyrë efektive dhe efikase pjesë metalike shumë komplekse, prototipe dhe pjesë të personalizuara me lazer, duke përfshirë:

prerje me lazer cnc ankara

  • Çelik inox
  • pllakë fletë ose pllakë çeliku
  • Alumini
  • pjatë bronzi
  • pllakë bakri
  • Pllaka të tjera metalike

Pra, si kalon drita lazer përmes një fletë çeliku ose alumini?

lazer sac ve metal kesim makinaları, kesilecek metal malzemeyle doğrudan temas kurmazlar. Yüksek enerjili güç kaynağına ihtiyaçları vardır. Kesme toleransları oldukça hassastır. Bu hassasiyeti sağlamak için tam için genellikle tam otomatiktir. İstenirse açılı Lazer sac kesim yapmakta mümkündür. Açılı lazer kesim genellikle kalın plakalarda ya da boru , profil gibi metal malzemelerde tercih edilmektedir.

Teknologjia lazer është shkalla në të cilën dritat përkulen rreth sipërfaqeve njihet si difraksion dhe shumica e prerjeve me lazer kanë shkallë të ulët difraksioni për të siguruar nivele më të larta të intensitetit të dritës në distanca të gjata. Sigurisht, këta janë faktorë që ndryshojnë sipas llojit të lazerit. Ekzistojnë gjithashtu lloje të ndryshme të prerjes industriale me lazer. Metoda më e përdorur është metoda e prerjes me lazer me dioksid karboni.

Prerje me laser
Prerje me laser

Lazer sac kesim yöntemleri

CO2 : Prerja me lazer me dioksid karboni është një metodë më e fuqishme e prerjes së metaleve se modelet e tjera. Në vend të kristalit, përdoret një gaz për të fokusuar dritën. Ai konsiston në përzierjen e lazerit me një sasi më të vogël të azotit, heliumit dhe hidrogjenit sesa dioksidi i karbonit në derdhjen e gazit. KFalë fuqisë së fryrjes, prerja me lazer CO2 ka aftësinë për të prerë pllaka çeliku deri në 25 mm të trasha. Edhe pse në përgjithësi nuk preferohet prerja e materialeve të tilla të trasha, makinat prerëse me lazer mund të presin metal deri në 25 mm.

Një mendim për “Lazer sac kesim

  1. Pingback: Çmimet e prerjes me laser - Çmimet e çelikut - çmimet e prerjes cnc

Komentet janë të mbyllura.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip