Fletë rezistente ndaj korrozionit: fletë e galvanizuar cilësore dx51

galvanizuar-fletë-çmimet

Çmimet e fletëve të galvanizuara

Çmimet e fletëve të galvanizuara ndryshojnë në varësi të çmimeve të çelikut. Klikoni këtu për të mësuar çmimet e çelikut. Kliko këtu.

Çmimet e fletës së galvanizuar të cilësisë dx51 variojnë sipas trashësisë së veshjes së galvanizuar, trashësisë dhe gjerësisë së fletës së bobinës së zinkuar.

Fletë e galvanizuar peshat

Pesha e fletëve të galvanizuara Ju mund të kontrolloni tabelën më poshtë.

 

Trashësia e fletës së galvanizuar (mm) 1000×2000 (kg) 1200×2400 (kg) 1250×2500 (kg) 1500×3000 (kg)
0.25 mm 4,00 5,76 6,25 9,00
0.30 mm 4,80 6,91 7,50 10,80
0.35 mm 5,60 8,06 8,75 12,60
0.40 mm 6,40 9,22 10,00 14,40
0.45 mm 7,20 10,37 11,25 16,20
0.50 mm 8,00 11,52 12,50 18,00
0.55 mm 8,80 12,67 13,75 19,80
0.60 mm 9,60 13,82 15,00 21,60
0.70 mm 11,20 16,13 17,50 25,20
0.80 mm 12,80 18,43 20,00 28,80
0.90 mm 14,40 20,74 22,50 32,40
1.00 mm 16,00 23,04 25,00 36,00
1.20 mm 19,20 27,65 30,00 43,20
1.50 mm 24,00 34,56 37,50 54,00
2.00 mm 32,00 46,08 50,00 72,00
2.50 mm 40,00 57,60 62,50 90,00
3.00 mm 48,00 69,12 75,00 108,00
4.00 mm 64,00 92,16 100,00 144,00

 

Çmimet e llamarinës m2 të zinkuar

Për çmimet e llamarinës m2, fillimisht duhet të dimë çmimet e llamarinës së zinkuar ton. Për çmimet e llamarinës së galvanizuar ton Kliko këtu.

Pjestojeni me 1000 duke shumëzuar çmimin e fletës së galvanizuar, nga i cili mësuam çmimin tonë, me peshën për njësi që korrespondon me trashësinë dhe madhësinë që ju nevojitet në tabelën e peshës së fletës së galvanizuar më sipër. Rezultati do t'ju japë çmime të llamarinës së galvanizuar m2.

Çmimet e llamarinës së galvanizuar 2020

Çmimet e fletëve të galvanizuara për vitin 2020 Kliko këtu. Ju mund të ndiqni çmimet aktuale të fletëve të galvanizuara në faqen tonë të internetit.

Dimensionet e fletës së galvanizuar

Fletët e galvanizuar prodhohen si rrotulla. Trashësia e fletëve të galvanizuara të prodhuara si rrotulla është midis 0,30 mm dhe 4 mm. Dimensionet e fletës së galvanizuar janë 1000 mm, 1200 mm, 1250 mm dhe 1500 m si standard. Fletët e mbështjelljes me këtë gjerësi mund të priten në gjatësinë e dëshiruar në vijën e prerjes në gjatësi të fletës së galvanizuar.

 • Çfarë është fleta e galvanizuar?

 • Llogaritja e peshës së fletës së galvanizuar

 • Pesha e fletës së galvanizuar

 • Përkulja e fletës së galvanizuar

 • Çmimi i njësisë së fletës së galvanizuar

 • Tregtarët e fletëve të galvanizuara

Fletë e galvanizuar cilësore Dx52

Fleta e galvanizuar cilësore Dx52 Diferenca e fletës së galvanizuar cilësore dx51:

 • Cilësia dx52 është më e butë se cilësia dx51.
 • Është më i përshtatshëm për suvatim
 • Raporti i karbonit është më i ulët
 • Përdoret gjerësisht në industrinë e automobilave
 • Lehtë për t'u përkulur

Fletët me bobina të galvanizuar të cilësisë DX51 janë 1312 për cilësinë Erdemir.

1312 Fletët e galvanizuar të cilësisë Erdemir prodhohen midis 0.30 mm dhe 2 mm.

Megjithëse fletët e cilësisë dx52 prodhohen përgjithësisht midis 0,30 mm dhe 2 mm, ne i kemi ato në stoqet tona si fletë të galvanizuara 2,5 mm dhe 3 mm.

Gama e prodhimit të fletëve të cilësisë dx51 është midis 0,30 mm dhe 2 mm, si në klasat dx52. Ne kemi në stoqet tona llamarina 3 mm dhe llamarina galvanizuar 4 mm.

Trashësia e veshjes së zinkut të fletëve cilësore dx51, e quajtur cilësi komerciale, është 70 gr/m2. Sipas dëshirës, llamarina e galvanizuar bëhet deri në 275 gr/m2. Çmimet e fletëve të galvanizuara Ai gjithashtu ndryshon sipas trashësisë së veshjes së fletës së mbështjelljes së galvanizuar.

Trashësia e veshjes së zinkut përcaktohet gjatë prodhimit të fletëve të mbështjelljes së galvanizuar.

Trashësia e veshjes së zinkut siguron gjithashtu që fleta e galvanizuar të jetë rezistente ndaj korrozionit.

Trashësia e veshjes së zinkut siguron që fleta e galvanizuar të ketë një jetë të gjatë dhe të mos ndryshket.

Ju mund të ndiqni çmimet e bobinave të galvanizuara cilësore Dx51 në faqen tonë të internetit.

Çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë (HDGI) prodhohet duke kaluar nëpër tenxheren e zinkut, domethënë pishinën, të fletës Full Hard, e cila i është nënshtruar pastrimit dhe rrotullimit me acid, dhe duke e veshur sipërfaqen e saj me zink. Zinku karakterizohet nga rezistenca e tij e shkëlqyer ndaj korrozionit. Përveç kësaj, ka ngjyrueshmëri dhe punueshmëri të lehtë. Në përgjithësi, pastrimi i fletës së galvanizuar me zhytje të nxehtë me acid përpara prodhimit ndihmon në heqjen e vrazhdësisë në sipërfaqen e saj.

Galvanizimi me zhytje të nxehtë është procesi i aplikimit të një shtrese mbrojtëse zinku në fletën e çelikut për të parandaluar ndryshkjen.

Parandalim i shkëlqyer i korrozionit, lyerje dhe punueshmëri e lehtë falë veçorisë së saj të llamarinës rezistente ndaj korrozionit të zinkut.
Sasia e dëshiruar e zinkut mund të prodhohet posaçërisht. Veshja e trashë e zinkut siguron gjithashtu jetëgjatësi.

Bobinat e çelikut të galvanizuar përdoren gjerësisht në shumicën e industrive:

Në industrinë e ndërtimit: ndërtesa të ulëta, struktura me mure të hollë çeliku të lehta, panele sanduiç, rreshtim tubacionesh termike dhe termoizolime të ndryshme, sisteme klimatizimi, tjegulla metalike, profil katror i galvanizuar, tuba kanali, rreshtim i dyerve të hyrjes, ashensorë. , PVC dritare dhe dyer plastmasi perforcuese per pllaka gipsi, mbërthyes te tipit europian per pllaka gipsi etj.

Në industrinë e automobilave: si dhe prodhimi i pjesëve të trupit të makinave të jashtme dhe të brendshme, për shembull, pjesë të trupit të transportit masiv të jashtëm për autobusë dhe tramvaje

Në industrinë e makinerive dhe të makinerive: për prodhimin e kutive për pajisje elektrike dhe mekanike, pajisje shtëpiake, instrumente matëse dhe paketim

Prodhimi i mallrave shtëpiake

Ato përdoren për të prodhuar fletë çeliku të veshur me ngjyra, pra të lyer, për të prodhuar fletë trapezoidale dhe për të prodhuar fletë trapezoidale nën beton.

Procesi i ngjyrosjes së fletëve të galvanizuara, të cilat përdoren gjithashtu në prodhimin e pllakave metalike me ngjyrë, bën që ato të bëhen një fletë shtesë rezistente ndaj korrozionit. Fletët e galvanizuara të përdorura në prodhimin e llamarinës trapezoidale nën beton janë të cilësisë dx51.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip