Çmimet e fletëve të valëzuara

fletë e valëzuar e galvanizuar

Çmimet e fletëve të valëzuara

Fleta e valëzuar është një material i prodhuar duke përdorur galvanizuar ose alumin. Mund të prodhohet në trashësi të ndryshme si i lyer ashtu edhe i palyer. Përveç kësaj, materiali mund të jetë me dy shtresa për të ndihmuar izolimin e nxehtësisë. I valëzuar çmimet e fletëve të përcaktuara nga vetitë dhe sasia e materialit. Materialet me veti të ndryshme teknike mund të prodhohen sipas kërkesave të klientëve. Është një alternativë e mirë për shumë fusha pasi ofron fleksibilitet me këtë veçori.

pllakë metalike
pllakë metalike

I valëzuar Fletë çati Çfarë?

çmimet e fletëve të valëzuaraËshtë një material rezistent ndaj ujit ndaj shiut dhe borës që ofron një zgjidhje të shkëlqyer në çati. Duke qenë se është vazhdimisht i ekspozuar ndaj kushteve atmosferike, është parashikuar të jetë rezistent ndaj korrozionit. Për të arritur këtë, sipërfaqja e jashtme është e veshur.

Çmimet e fletëve të çatisë së valëzuar Përdoret në shumë fusha të ndryshme falë punueshmërisë së tij të shkëlqyer. Ka rezistencë të lartë ndaj korrozionit, kështu që jeta e tij e shërbimit është e gjatë. Saldueshmëria është e mirë. Ka një strukturë të qëndrueshme për shkak të fortësisë së lartë.

KORRUGATED-CATI-SHET-MANUFACTURING.jpg
KORRUGATED-CATI-SHET-MANUFACTURING.jpg

Prodhim fletësh për çati të valëzuara

çmimet e fletëve të valëzuara Mund të prodhohet në përmasa të ndryshme sipas përmasave të zonës që do të përdoret. Aplikime për çati dhe fasadëmund të instalohet shpejt. Ka një strukturë të lehtë. Në këtë mënyrë, ajo kursen në ndërtimin e transportuesit. Ajo merr pak hapësirë në zona të tilla si kantieret e ndërtimit dhe magazinat. Meqenëse mund të prodhohen materiale në ngjyra dhe forma të ndryshme, klientëve mund t'u ofrohen opsione të ndryshme. Është rezistent ndaj kushteve atmosferike. Në këtë mënyrë, mund të përdoret për një kohë të gjatë pa asnjë problem.

çmimet e fletëve të valëzuara Përdoret në prodhimin e konstruksioneve të parafabrikuara, veshjes së çatisë dhe fasadave dhe në ndërtimin e magazinës. Ajo gjithashtu vepron si një mbulesë muri dhe tavani. Është e lehtë për të mbajtur saldim. Është rezistent ndaj zjarrit. Është një material i riciklueshëm, miqësor ndaj mjedisit.

Prodhimi i fletëve të valëzuara

Prodhimi i fletëve të valëzuarabëhet në përputhje me kërkesën e klientit. Forca e fletës së valëzuar Është një produkt i lartë. Tregon rezistencë të lartë ndaj goditjeve të rënda. Falë strukturës së tij fleksibël, mund të aplikohet në zona të ndryshme. Ofron përdorim të sigurt pasi nuk kalon rrymë elektrike. Mund të përdoret për shumë vite pa u deformuar. Siguron izolim të zërit duke thithur tingujt. Në temperatura të larta nuk vërehet djegie. I përshtatshëm për përdorim në mjedise acidike. Objektet e prodhimit të çatisë së valëzuarËshtë rezistent ndaj efekteve kimike që mund të ndodhin në ferma dhe zona blegtorale. Ka një strukturë të papërshkueshme nga uji që është rezistente ndaj avullit dhe lagështisë. Nuk i humbet veçoritë e tij të dobishme me kalimin e kohës.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip