Fletë e valëzuar e galvanizuar

galvaniz oluklu sac

Fletë e valëzuar e galvanizuar

 

Fletët e valëzuara të galvanizuara prodhohen në cilësinë dx 51 midis 0,40 mm dhe 1 mm.

Mund të specifikohet se fletët e valëzuara të galvanizuara janë në një formë të vetme, ndryshe nga fletët trapezoidale.

Gjerësia e fletëve të valëzuara të galvanizuara mund të prodhohet në mbështjellje prej 1000 mm.

Trashësia 0,25-1 mm
Gjerësia 1000-1200-1250

 

E valëzuar e bërë nga fletë spirale e galvanizuar 1000 mm fletë e galvanizuar Ajo vjen në një gjerësi prej 875 mm.

Fletë e valëzuar e galvanizuarLartësitë e hapit të s janë 18/76.2.

18 mm tregon thellësinë e valës dhe 76.2 mm tregon gjerësinë e valës.

galvaniz oluklu sac
fletë e valëzuar e galvanizuar

 

Fletët e valëzuara të galvanizuara përdoren veçanërisht në çati.

Mund ta përdorni rehat në çati ose verandë. galvanizoj Ne mund të prodhojmë gjatësitë e fletëve të valëzuara në madhësinë që dëshironi.

Është struktura e ndryshme e katranit të fletëve të valëzuara të galvanizuara nga fletët trapezoidale. Të kesh një madhësi uniforme të hapit lejon montim të lehtë. Për shkak të strukturës së fletëve të valëzuara, ato kanë një forcë më të lartë në boshtin horizontal. Edhe pse duken të ndryshme nga fletët trapezoidale nga ana estetike, të dyja formohen duke kaluar fletët e mbështjelljes së galvanizuar përmes vijës së formës.

 Shiko përkthimin me Google Translate

Linja e ulluqeveMAX.MIN.
PESHA E HYRËS10 ton 
GJERËSIA E HYRJES1000 mm 
DIAMETRI I HYRJES1000 mm 
TRASHËSIA1.00 mm0.20 mm
MASJA E MADHËSISË12000 mm500 mm
GJERËSIA E DALIMIT875 mm 
MADHËSIA E KATENIT18/76 
FUQIA E LINJËS (KW)9,5 
SHPEJTËSIA E LINJËS (m/min.)20 m/min.20 m/min.
galvaniz oluklu çatı sacları
fletë çatie të valëzuara të galvanizuara
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip