Prodhimi i profilit të galvanizuar

Prodhimi i profilit të galvanizuar

Profil i galvanizuar Për ta prodhuar atë, fillimisht duhet të njohim prodhimin e profilit të kutisë. Prodhimi i profilit të kutisë bëhet përafërsisht duke prerë fletën e mbështjelljes dhe më pas duke bashkuar dhe salduar dy skajet e skajit të bobinës së fletës së prerë në linjat që ne i quajmë linja e formës së rrotullës.

Si të prodhohet profili i galvanizuar?

Profil i galvanizuar Për të qenë në gjendje të prodhojmë provincat, së pari duhet të furnizojmë një fletë mbështjellje çeliku të përshtatshme për prodhimin e profilit të kutisë. Çeliqet e cilësisë komerciale të përdorura në prodhimin e profilit të kutisë janë përgjithësisht çeliku i cilësisë st 37, çeliku i cilësisë st 44 ose çeliku i cilësisë st 52.

Veshje e galvanizuar e profilit të kutisë së galvanizuar

Veshje e galvanizuar Profili kuti Është një proces që bëhet pasi prodhohet. Profilet e kutisë janë galvanizuar me metodën e zhytjes së nxehtë.

Pse preferohen profilet e kutive të galvanizuara me zhytje të nxehtë?

Profil i galvanizuar Ato janë bërë nga fletë të mbështjellë të nxehtë ose të ftohtë si lëndë e parë. Fletët e çelikut të mbështjellë të ftohtë ose fletët e çelikut të mbështjellë të nxehtë janë të ndjeshme ndaj korrozionit, domethënë ndaj ndryshkut nga oksidimi. Kjo shkurton jetën e çelikut. Jetëgjatësia e çelikut të gërryer dhe çelikut të galvanizuar të mbrojtur janë të ndryshme nga njëri-tjetri. Jeta e shërbimit të çelikut të galvanizuar është mesatarisht 50 vjet, në varësi të trashësisë së veshjes.

Jetëgjatësia e profileve të kutive të mbrojtura me veshje të galvanizuar mund të shihet si 50 vjet.

galvaniz kutu profil
profili i kutisë së galvanizuar

Prodhuar nga llamarina e zinkuar Profil i galvanizuar Nuk është zgjedhja e duhur pasi bëhet e hapur ndaj korrozionit nga pjesa e salduar në rast se saldohet nga nyjet.

nëse Profil i galvanizuarnëse ju nevojitet, duke kontaktuar përfaqësuesit tanë të klientëve Çmimet e profilit të kutisë së galvanizuarju mund të merrni

Profil i galvanizuar Prodhimi i profileve të kutive të galvanizuara në madhësi të ndryshme

Prodhimi i hekurit me kënd të galvanizuar dhe profilet e kutive të galvanizuara janë ndër produktet që mund të porositen përmes kompanisë sonë.

Fabrika jonë mund të prodhojë profilin e galvanizuar dhe profilin e kutisë së galvanizuar. Forca e përkuljes me skajin e jashtëm të saldimit është 800N/mm2. Kapaciteti vjetor i prodhimit të linjës së galvanizimit të nxehtë të kompanisë sonë arrin në 100,000 tonë. Është i përshtatshëm për produkte të bëra nga çeliku me karbon të ulët, çeliku me lidhje të ulët dhe çeliku me karbon të mesëm.

Profil i galvanizuar Këto janë një koncept i ri prodhimi që ofron profile të mëdha përveç fletëve tradicionale të galvanizuara. Dy herë produktiviteti u ofron klientëve mundësinë për të galvanizuar profile të mëdha dy herë më shpejt, duke kursyer kështu kohë.

Prodhojmë profile të kutive të galvanizuara me cilësi të lartë. Karakteristikat e fletëve të profilit të kutisë janë lartësia e rregullueshme dhe gjatësia lineare e vazhdueshme, qëndrueshmëri e lartë.

Profil i galvanizuar Për të rritur standardin dhe cilësinë, fabrika jonë vazhdon të prodhojë çeliku të profilit të ri. Ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë profilesh çeliku të lyer paraprakisht dhe mund t'i presim dhe përkulim ato sipas kërkesave të klientëve tanë.

Ne jemi prodhues dhe furnizues profesionistë të profileve të galvanizuar në Kinë. Profilet e galvanizuar me cilësi të lartë të prodhuara në fabrikën tonë mund të përdoren gjerësisht në ndërtim, gardhe dhe fusha të tjera. Jini të lirë të blini profilet më të mira të galvanizuara për shitje me çmim konkurrues nga fabrika jonë.

 

Galvanizli Çelik Profil
Profili çeliku i galvanizuar

Programi identifikon kërkesat specifike të secilit prodhues dhe klientëve të tyre për të siguruar që profilet e personalizuara plotësojnë nevojat e çdo klienti. Rezultati është një portofol unik i profileve të personalizuara të bëra nga materiale të ndryshme dhe një shumëllojshmëri përfundimesh sipërfaqësore, duke përfshirë profile ndërtimi të veshura me zink.

Lloje të ndryshme të metaleve të galvanizuar: Galvanizimi, ose si emri më i zakonshëm në këtë fushë, është procesi i aplikimit të një shtrese mbrojtëse zinku në çelik ose hekur për të parandaluar ndryshkjen. Termi rrjedh nga emri i shkencëtarit italian Luigi Galvani.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip