Profili i kutisë së galvanizuar

galvaniz kutu profil

ÇFARË ËSHTË PROFILI I KUTIVE TË GALVANIZUARA?

Profili i kutisë së galvanizuar, galvanizimi Procesi kryhet për të mbrojtur materialin metalik ose materialin e çelikut kundër korrozionit atmosferik, domethënë reaksionit të ndryshkjes. Edhe pse procesi i galvanizimit bëhet me metoda të ndryshme galvanizimi, metoda e galvanizimit është e preferuar për shkak të metodës së prodhimit të profilit të kutisë. Të gjitha punimet e saldimit duhet të kryhen përpara galvanizimit të materialit prej hekuri dhe çeliku. Profili i kutisë së galvanizuar Kur u kushtojmë vëmendje materialeve të përzgjedhura gjatë prodhimit, do të vini re se ato janë prodhuar nga fletë të mbështjellë të ftohtë ose fletë të mbështjellë të nxehtë. Një profil kuti përftohet duke i dhënë formë fletës së mbështjelljes së nxehtë me një formë rrotullimi dhe më pas duke e salduar atë në gjatësi. Në këtë proces, profili i kutisë së salduar tashmë është i përshtatshëm për procesin e galvanizimit.Si përmbledhur, arsyeja pse profilet e kutisë së galvanizuar preferohen më shumë se profilet e kutisë kundër ndryshkut ose të lyer, është sepse ato kanë një jetë më të gjatë.

Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi boş çelik profil, kutu profil fiyatları

TIPARET E PROFILIT TË KUTIVE TË GALVANIZUARA?

Metoda e zhytjes së nxehtë prodhohet pas saldimit gjatësor të fletëve të çelikut të mbështjellë të nxehtë ose fletëve të mbështjelljes së ftohtë të mbështjellë. Pesha e profilit të kutisë së galvanizuar dhe pesha e profilit të kutisë së pagalvanizuar janë shumë afër njëra-tjetrës. Sasia e veshjes së galvanizuar të profilit të kutisë së galvanizuar për m2 mund të përcaktohet gjatë galvanizimit. Ne mund të prodhojmë profile të kutive të galvanizuara në Stamboll dhe Gebze.

ZONAT E PROFILIT TË PËRDORIMIT TË KUTIVE TË GALVANIZUARA?

Profilet e kutive të galvanizuara përdoren përgjithësisht në shumë projekte të ndryshme si ndërtimi, ndërtimi i çelikut ose prodhimi i kontejnerëve. Mund të përdoret në veshjen e jashtme, prodhimin e makinerive, dekorimin e brendshëm për aplikime për ndarje kartoni gipsi, çati çeliku etj. përdoret në ndërtesa si p.sh Profili i kutisë së galvanizuar Dimensionet fillojnë nga 50 mm si standard. Trashësia dhe dimensionet janë të njëjta me dimensionet standarde të profilit të kutisë. Profilet e kutive prej hekuri dhe çeliku të galvanizuar prodhohen sipas dimensioneve të ndryshme të dëshiruara dhe trashësisë së veshjes.

Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi boş çelik profil, kutu profil fiyatları
Profil katror i galvanizuar, profil hekuri i galvanizuar, profil i kutisë së galvanizuar, profil inox i galvanizuar, profil katror prej çeliku, profil çeliku i zbrazët, çmimet e profilit të kutisë
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip