Drywall galvanizuar Profili Muri Prodhim Stamboll

stamboll-tavan i varur-c-profil-prodhim

Drywall galvanizuar Profili Muri Prodhim Stamboll

Prodhim i Profilit Drywall i galvanizuar Në objektin tonë të Stambollit, shumë prodhim i profilit të hapur ne po bëjmë. Profilet e drywall që ne prodhojmë:

 • Profili i murit 0,30 mm
 • Profili i murit 0,35 mm
 • Profili i murit 0,40 mm
 • Profili i murit 0,45 mm
 • Profili i murit 0,50 mm
 • Profili i murit 0,60 mm
 • Profili i murit c 0.30 mm
 • Profili i murit c 0,35 mm
 • Profili i murit c 0.40 mm
 • Profili i murit c 0,45 mm
 • Profili i murit c 0,50 mm
 • Profili i murit c 0,60 mm

ose Stamboll Profili i murit të pllakave gipsi Prodhim Shpërndarja e profileve që kemi bërë sipas dimensioneve:

 • Profili i murit 50
 • Profili i murit 75
 • Profili i murit 100
 • profili i murit c 50
 • profili i murit c 75
 • profili i murit c 100

 

mur drywall c profil

 

Profilet e murit C emërtohen sipas dimensioneve të gjerësisë së tyre.
Për shembull, gjerësia e bazës së profilit e quajtur mur c 50 është 50 mm.
Çështja që duhet theksuar këtu është se ne duhet të zgjedhim sipas gjerësisë së bazës së profilit.
Nëse porositet profili i gabuar i murit c, përputhshmëria e tij me profilin e murit u nuk mund të sigurohet gjatë aplikimit dhe mund të shfaqen probleme me montimin. Do të ishte e përshtatshme të përdorni profilet e murit c me të njëjtën madhësi të profilit të murit u.
Nëse keni zgjedhur profilin e murit c 100, profili i murit u që duhet të blini gjithashtu duhet të jetë i së njëjtës madhësi.

tavan-u-profil-prodhim
tavan-u-profil-prodhim

Drywall Wall C Profili i murit 50 madhësi

 • Profili i Murit C 50
 • Dimensionet: 42×48,8×42 mm
 • Gjatësia L (cm): 300
 • Trashësia (mm): 0,50
 • Informacioni i paketës (pc): 8
 • Informacioni i paketës (mt): 24

Drywall Wall C 50 pesha profili

 • Mur c 50 0.40 mm : 0.446 kg/m
 • Muri c 50 0.45mm : 0.502 kg/m
 • Mur c 50 0,50 mm : 0,557 kg/m

 

Gjatësia e profilit të murit c 50 është 3 m. Ka 24 profile në paketimet e murit c 50 profile. Çdo paketë muri c 50 përmban 72 mt profile muri drywall. Profili i murit c 50 i bërë me fletë spirale të galvanizuar është një profil me model.

Drywall Wall C Profili i murit 75 dimensione

 • Profili i Murit C 75
 • Dimensionet: 42×73.8×42mm
 • Gjatësia L (cm): 300
 • Trashësia (mm): 0,50
 • Informacioni i paketës (pc): 8
 • Informacioni i paketës (mt): 24

Drywall C 75 pesha e profilit

 • Mur c 75 0,40 mm : 0,521 kg/m
 • Muri c 75 0.45mm : 0.586 kg/m
 • Muri c 75 0,50 mm : 0,652 kg/m

Kur shikojmë dimensionet 75 mm të profilit të murit të drywall, gjerësia e dyshemesë është 73 mm. Gjatësia e skajeve anësore është 42 mm.

Drywall Wall C Profili i murit 100 madhësi

 • Profili i Murit C 100
 • Dimensionet: 42×98.8×42 mm
 • Gjatësia L (cm): 300
 • Trashësia (mm): 0,50
 • Informacioni i paketës (pc): 8
 • Informacioni i paketës (mt): 24

Drywall C 100 pesha e profilit

 • Mur c 100 0.40 mm : 0.521 kg/m
 • Mur c 100 0.45mm : 0.586 kg/m
 • Mur c 100 0.50 mm : 0.652 kg/m

Profilet e murit mund të jenë me trashësi dhe gjerësi të ndryshme.
Për shembull, gjerësia e bazës së profilit, e quajtur mur u 50, është 50 mm.
Duhet të theksohet se duhet të zgjedhim sipas gjerësisë së bazës së profilit.
Nëse porositet profili i gabuar i murit u, përputhshmëria e tij me profilin e murit c nuk mund të sigurohet gjatë aplikimit dhe mund të shfaqen probleme me montimin. Do të ishte e përshtatshme të përdorni profile të murit u me të njëjtën madhësi të profilit të murit c.
Nëse keni zgjedhur profilin e murit u 100, profili i murit c që duhet të blini gjithashtu duhet të jetë i së njëjtës madhësi.

Drywall U profil 50 dimensione

 • Profili i Murit U 50
 • Dimensionet: 27,5x50x27,5 mm
 • Gjatësia L (cm): 300
 • Trashësia (mm): 0,50
 • Informacioni i paketës (pc): 8
 • Informacioni i paketës (mt): 24

Pesha e profilit Drywall Wall U 50

 • Muri u 50 0,40 mm : 0,327 kg/m
 • Muri u 50 0.45mm : 0.367 kg/m
 • Muri u 50 0,50 mm : 0,408 kg/m

Drywall U profil 75 dimensione

 • Profili i Murit U 75
 • Dimensionet: 27,5x75x27,5 mm
 • Gjatësia L (cm): 300
 • Trashësia (mm): 0,50
 • Informacioni i paketës (pc): 8
 • Informacioni i paketës (mt): 24

Pesha e profilit Drywall Wall U 75

 • Muri u 75 0,40 mm : 0,408 kg/m
 • Muri c 75 0.45mm : 0.459 kg/m
 • Mur c 75 0,50 mm : 0,510 kg/m

Drywall Wall U profil 100 madhësi

 • Profili i Wall U 100
 • Dimensionet: 27,5x100x27,5 mm
 • Gjatësia L (cm): 300
 • Trashësia (mm): 0,50
 • Informacioni i paketës (pc): 8
 • Informacioni i paketës (mt): 24

Pesha e profilit Drywall Wall U 100

 • Muri u 100 0,40 mm : 0,484 kg/m
 • Muri c 100 0.45mm : 0.544 kg/m
 • Mur c 100 0.50 mm : 0.604 kg/m

Ato përdoren së bashku sepse profili i murit u dhe ai i murit c janë të ndërthurura. Përveç profileve të murit të gipsit, ne prodhojmë edhe profile tavani.

Trashësia dhe dimensionet e profilit të murit dhe profilit të tavanit të bërë nga fletë rrotullimi të galvanizuar janë të ndryshme nga njëra-tjetra.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip