Çmimet e targave të anijes

gemi-saci-fiyatlari

Dihet se përdorimi i çelikut në ndërtimin e anijeve filloi me kantierin e bririt të Artë.

prodhuesit e fletëve të anijeve

ERDEMİR prodhon çeliqe speciale për anije të përdorura në anije në Turqi. Çmimet e targave të anijeve përcaktohen sipas çmimeve të përcaktuara si nga Erdemir ashtu edhe nga prodhuesit e hekurit dhe çelikut nga jashtë si Ukraina dhe Rusia. Sigurisht, prodhuesit e hekurit dhe çelikut japin çmime sipas kritereve dhe kostove të caktuara kur përcaktojnë çmimet e pllakave të anijeve.

Çmimet e skrapit, mineralit të hekurit apo pllakave, të cilat janë lëndët e para prioritare, ndërkohë që përcaktojnë çmimet e targave të anijeve.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip