Çmimet e llamarinës me model grisjeje

göz yaşı desenli sac

Si të prodhohet llamarina me model loti?

Fletët me model loti prodhohen nga fletët e mbështjelljes. Pavarësisht nëse është fletë spirale inox ose fletë spirale e zezë, metoda e prodhimit është e njëjtë. Fletët inox me model loti zakonisht vijnë nga Kina ose Evropa Perëndimore.

Pllakë çeliku me model është një pllakë çeliku me një model të zhvendosur në sipërfaqe. Kjo siguron një produkt të lehtë për t'u përdorur për shumë aplikacione rezidenciale, industriale dhe arkitekturore. Modelet e zakonshme përfshijnë modele me kuadrate, diamanti dhe thjerrëza. Model çeliku në projekte të tilla si shkallët e shkallëve dhe dyshemetë Fletë me model loti është popullor.

Fletë me model loti është një fletë çeliku me modele të ndryshme në sipërfaqen e saj. Përdoret kryesisht për aplikime të brendshme dhe në ndërtesa.

sipërfaqe me model llamarina (e njohur edhe si kyçi me butona ose mur anësor) është një model me një dizajn të stampuar. Ky produkt ofron një pamje të punuar me dorë dhe bukurinë e drurit me një fraksion të kostos. E disponueshme në dy modele dhe pesë ngjyra, kjo mur anësor plotëson pothuajse çdo stil arkitekturor.

Fletë me model loti , aplikohet në rast dekorimi të sipërfaqes. Materiali bazë më i zakonshëm i përdorur për fletët model çeliku janë fletët e çelikut të galvanizuar me zhytje të nxehtë dhe fletët e paralyera çeliku. Fletët e çelikut me modele mund ta bëjnë dekorimin e brendshëm dhe të jashtëm të shtëpisë të pastër dhe të bukur, dhe nuk është e lehtë të ndoteni.

Modele fletësh me motive grisjeje

Fletët e çelikut model janë fletë të prera duke përdorur një lazer të kontrolluar nga kompjuteri. Ka shumë përdorime. Ato përdoren për të prerë pjesë të vogla. Për shkak se ato mund të mbajnë një skaj të mprehtë dhe trajtohen lehtësisht nga nxehtësia, ato përdoren gjithashtu për prerjen e pjesëve të hollë të llamarinës, kryesisht çeliku inox dhe alumini, për komponentët e hapësirës ajrore dhe të ndërtimit të anijeve. Ato mund të përdoren gjithashtu si thika në automatet dhe makinat shitëse.

Fleta e çelikut me model përdoret në shumicën e produkteve dekorative si pllakat e çatisë, pjesët e veshjes dhe aplikimet në shtëpi. Ekzistojnë lloje të shumta të fletëve të çelikut me model në forma të ndryshme, duke përfshirë modelin në formë shufrash të rrumbullakët, i cili përmirëson më tej sipërfaqen.

Modeli i fletëve të çelikut është një produkt i nivelit të lartë në arkitekturë dhe konsumi i tij jashtëzakonisht i rrallë përbën vetëm %2 të të gjithë arkitekturës. Për shkak të formave të tij, prodhimi i tij kërkon një proces më kompleks. Sipërfaqja e fletës së çelikut të mbështjellë në të ftohtë mund të formohet nga një kallëp i caktuar, si myku i thjerrëzave, myku i fasules, myku i fasules së rrumbullakët, myku i fasules së sheshtë, myku i diamantit, myku i shufrave, etj.

Modeli bëhet duke rrotulluar nxehtësinë e çelikut, dhe rrotullat lënë një model të caktuar. Ky model do të shfaqet kur ta pikturoni. Modeli nuk është i ngritur ose i dhëmbëzuar si produktet e tjera prej fletë çeliku, ai është thjesht një model në sipërfaqe.

Modeli ynë i fletës çeliku kombinon një model unik, të ndërlikuar me qëndrueshmëri dhe fleksibilitet të lehtë formues. E aplikueshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Modele fletësh me model

Fleta çeliku me model njihet gjithashtu si fletë çeliku e galvanizuar me model, por në fakt është një pllakë çeliku me shkallë. Ky produkt miraton veshjen me ngjyra dhe procesin e galvanizimit të mbështjellë të ftohtë për të arritur qëndrueshmëri të lartë dhe performancë shumë korrozioni. Përveç kësaj, pamja uniforme e fletës së çelikut të modelit mund të zëvendësojë plotësisht strukturën e drurit dhe strukturën e gurit imitues, kështu që ka karakteristikat e materialeve të ndërtimit dhe materialeve dekorative të shtëpisë.

Fletë me model loti Fleta është fletë çeliku me një teksturë me çekiç të krijuar nga rrotullimi i fletës. Produktet kanë trashësi të hollë, të përshtatshme për elektroshtëpiake, mobilje dhe fusha të tjera.

desenli sac
fletë metalike me model

Fletët e çelikut me model prodhohen duke e ngulitur çelikun me modele të ndryshme për t'i dhënë një pamje unike. Veçanërisht të njohura janë modeli ynë origjinal Waku, i cili është një model i ngjashëm me valën, dhe modeli Chopstick me shkopinj të printuar brenda.

Fleta e çelikut me model është fletë çeliku e mbështjellë në nxehtësi e prodhuar në një fabrikë me një sipërfaqe të modeluar (modeli përbëhet nga një seri diamantësh në një drejtkëndësh). Fleta e çelikut me model njihet edhe si fletë me kuadrate ose fletë e valëzuar.

Fletët e modelit të çelikut janë bërë kryesisht nga elementët kryesorë të ndryshueshëm të karbonit dhe manganit, por zakonisht përmbajnë silikon, fosfor, squfur dhe elementë të tjerë. Cilësia e karbonit, procesi i trajtimit të nxehtësisë dhe vetitë mekanike të pllakave të çelikut mund të ndikojnë ndjeshëm në rezistencën ndaj korrozionit të çeliqeve ndaj motit.

Kur bëhet fjalë për llojet e ndryshme të përfundimeve të disponueshme, ne jemi në gjendje të ofrojmë çarçafë inox me model, sepse kemi një pasuri të njohurive dhe përvojës.

I përshtatshëm si dërrasë dekorative për ndarje dhe zbukurim të brendshëm. Zgjidhni nga një shumëllojshmëri e gjerë modelesh që i përshtaten konceptit tuaj të dizajnit.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip