Çfarë është Tear Pattern Sheet?

baklava desenli sac

Çfarë është Tear Pattern Sheet?

Pllakat me kuadrate ose pllakat me motive grisëse shkruhen si pjatë me kuadrate në anglisht dhe madje si pjatë diamanti në disa burime.

Fletët me damë ose fletët me model grisje prodhohen me metodën e rrotullimit të nxehtë. Ne thjesht mund të përmbledhim prodhimin e fletëve me kuadrate si më poshtë. Bobinat e petëzuara në nxehtësi hapen në gjatësinë e dëshiruar me një makinë hapëse me gjatësi. Fletët e pllakave, të cilat nxehen afërsisht deri në 800 gradë, kalohen midis rrotullave të posaçëm dhe sigurohen për të marrë formën në rul. Nëse zgjedhim trashësinë e fletës së pllakës prej 4 mm, trashësia do të ulet në 3 mm pas prodhimit të pllakës me kuadrate. Modelet në pllakën me damë janë 1 mm të larta. Pas rrotullimit të nxehtë, fleta 4 mm që kalon nëpër rrotulla tani është 3 mm, por modelet janë 4 mm. Për këtë arsye quhet fletë me kuadrate 4/3 mm.

baklavalı sac ölçüleri, çeta sac
dimensionet e fletës me kuadrate, fletë çeta

Fletët me damë ose flokë me model loti Trashësia e prodhimit fillon nga 2 mm dhe mund të shkojë deri në 10 mm. Gjerësia e fletëve me damë ose me model grisjeje mund të prodhohet nga 600 mm deri në 2000 mm. Megjithatë, zakonisht preferohet një fletë me kuadrate me madhësi standarde 1000 mm ose 1200 mm të gjerë. Meqenëse gjatësitë e fletëve me kuadrate ose me model grisje janë prerë nga fletët me rrotull, ato mund të bëhen në përputhje me ngjyrën e dëshiruar. Edhe këtu, ka në magazinë fletë metalike me kuadrate ose me model grisjeje me gjatësi 2000 mm ose 2400 mm.

Fleta e çelikut është një material popullor për përdorim në një sërë aplikimesh si çatitë, trarët dhe trarët, makinat dhe kamionët, tubacionet, aeroplanët dhe produkte të tjera industriale. Pllaka përbëhet nga copa të vogla të holla çeliku të ngjitura së bashku për të formuar një copë të madhe metali. Fleta zakonisht rrotullohet në një fletë të hollë dhe më pas pritet në formën e dëshiruar.

Fleta çeliku Tear Pattern mund të saldohet duke përdorur saldim me gaz ose hark, në varësi të aplikimit. Pllaka çeliku e modelit të grisjes ka rezistencë të mirë ndaj korrozionit dhe gërryerjes, por nuk ka veti të shkëlqyera të devijimit të nxehtësisë. Kjo do të thotë se nuk është ideale për aplikime me temperatura të larta si pjesët e motorit ose kondicionerët.

Llamaria me model loti përdoret për një sërë aplikimesh, nga ndërtimi te veglat dhe objektet e përditshme. I njohur gjithashtu si pllakë dyshemeje ose çelik me pllaka diamanti, ai përdoret kryesisht për aplikime që nuk rrëshqasin. Fletë çeliku me model grisjeje ka diamante të ngritur që ofrojnë rezistencë të shkëlqyer ndaj rrëshqitjes për një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh.

göz yaşı desenli sac
Pllakë inox e kontrolluar, pllakë çeliku me diamant, pllakë me model grisjeje, pllakë me model diamanti,

Fleta çeliku me model grisjeje është fletë çeliku me karbon që është trajtuar posaçërisht për të krijuar një sipërfaqe estetike që i ngjan një sipërfaqe letre të valëzuar ose të grisur me dorë. Ky produkt është i përsosur për forma komplekse ose të vogla ku pamja e zakonshme e sipërfaqeve të produktit nuk është e rëndësishme, si dhe për aplikime që nuk kërkojnë rezistencë të lartë korrozioni.

Fletë me model loti Pjata është një sipërfaqe gatimi me qymyr natyral që reflekton nxehtësinë dhe nuk e lejon atë të shpërndahet. Kjo lejon një temperaturë shumë më të lartë të brendshme (deri në 200 gradë më e ngrohtë)! Pllaka çeliku me model loti mbledh të gjitha pikat dhe qymyrin që bien mbi të dhe i shton një shije ekzotike ushqimit tuaj.

Tear Pattern sac Pllaka është një kallëp origjinal, i veçantë i krijuar për serinë e skulpturave metalike të artistit. Ky efekt arrihet duke përdorur një pëlhurë gjysmë absorbuese për të transferuar grafit nga një vizatim origjinal në sipërfaqen e një fletë bakri ose bronzi. Çdo faqe është unike dhe nuk mund të kopjohet në tërësi. Variacionet janë të mundshme sipas kërkesës.

Fletë me model lotiështë një lloj çeliku i prodhuar nga procesi i rrotullimit të nxehtë të çelikut. Lënda e parë e përdorur është një pllakë (pllakë) e ngrohur në afërsisht 1250°C, e salduar dhe e mbështjellë në një shirit nga një mulli i vazhdueshëm i petëzimit të nxehtë.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip