Peshat e profilit të gjurmës së trenit

profili hekurudhor i trenit hekurudhor, hekurudha hekurudhore, profili hekurudhor, profili hekurudhor i trenit, hekurudha hekurudhore, hekuri i ndërmjetëm hekurudhor, profili i hekurudhës së vinçit

Peshat e profileve të shinave të trenave hekurudhore

Lloji i hekurudhës kg/mt
· 33 E1 33,47
· 46 E2 46,27
· 49 E1 49,39
· UIC49 49,43
· 50 E4 50,17
· UIC 50 50,46
· R50, P50 51,8
· 54 E4 54,31
· UIC54 54,43
· 54 E1 54,77
· 60 E2 60,03
60 E1 60,21
· UIC 60 60,34
· 59 R2 58,2

 

Ky është një profil çeliku i hekurudhës. Madhësia e këtij profili është 36x17x2 mm, madhësia e vrimës së shpuar në vrimën e lidhjes është 1 mm nga ana dhe 10 mm nga fundi.

profil çeliku i hekurudhës së trenit

profil çeliku i hekurudhës së trenit, është një profil nxjerrje alumini dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e përdorimit të brendshëm dhe të jashtëm. Ai kryhet pa saldim, duke përdorur një mbërthyes mekanik që lehtëson montimin dhe instalimin e sistemit, duke siguruar kështu vazhdimësinë strukturore pa ndërprerje.

Për përdorim me përmasat standarde të rrotave të bëra prej çeliku të cilësisë së lartë për të përmbushur nevojat tuaja Profili i hekurudhës së trenit.

TRAIN SHARE PROFILI FRIM ST-52 Q345 DIN 17100 MATERIAL

Kurseni kohë dhe para të vlefshme. Bëni profilet tuaja të çelikut të bëra me porosi saktësisht gjatësinë, gjerësinë dhe lartësinë që ju nevojiten. Personalizoni profilet e çelikut për pothuajse çdo aplikim automobilistik, arkitekturor ose industrial pa sasi minimale të kërkuar.

Onu mevcut en güçlü ve en sağlam yapısal hafif ölçü çerçeve malzemesi yapan yüksek çekme mukavemeti – çelik ağırlığını çelik H-kiriş ve C-kanalın %20’si kadar azaltabilir, bu da yapı maliyetini önemli ölçüde düşürür.

binar hekurudhor
binar hekurudhor

binarët hekurudhor

Gjeni një shumëllojshmëri të madhësive të ndryshme të seksioneve moderne të trenave, madhësive të detajuara të profileve të hekurudhave.

Profili ynë prej çeliku i shinave hekurudhore është prodhuar sipas standardeve më të larta.

Profili i çelikut të shinave hekurudhore është një pjesë e rëndësishme e kllapës së pompës së karburantit. Përvoja e pasur në përpunimin e profileve, cilësia është siguria jonë më e mirë.

Profili i çelikut të shinave hekurudhore

Profili i çelikut të shinave hekurudhore përdoret gjerësisht për ndërtimin e binarëve hekurudhor dhe ekspozimin ndaj kushteve të ndryshme mjedisore. Sigurohet që lidhja midis përbërësve të këtij seksioni të veçantë është një nga faktorët më të rëndësishëm për t'u marrë parasysh. Në mënyrë tipike, profili i çelikut të trenit bazohet në standardin EN 13674-1, një test i detyrueshëm evropian për aplikimet hekurudhore.

Ne prodhojmë disa profile të ndryshme çeliku treni si X250, X280 dhe X500. Ju lutemi referojuni tabelës sonë të figurave dhe vizatimit më poshtë për detaje.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip