Si të zgjidhni një sistem të lirë për çati metalike me ngjyra

ngjyrat e çatisë metalike

Si të zgjidhni një sistem të lirë për çati metalike me ngjyra

Nëse dëshironi një çati të pazakontë, zgjidhni një me ngjyrë të lirë. çati metalike Zgjedhja e sistemit është një mundësi e shkëlqyer. Megjithatë, duhet të jeni pak të kujdesshëm kur zgjidhni një ngjyrë për çatinë tuaj. Në përgjithësi, ngjyrat e paraqitura në këto tabela janë të kufizuara. Ju mund të shihni vetëm një mostër të vogël të ngjyrës në tabelën e ngjyrave. Përveç kësaj, këto patate të skuqura nuk pasqyrojnë ngjyrën e vërtetë të çatisë suaj. Ato janë shumë afër syrit tuaj për të qenë një paraqitje e saktë e ngjyrës në çatinë tuaj.

pllakë metalike
pllakë metalike

Gjëja e parë që duhet marrë parasysh është çmimi. një shumëngjyrëshe çati metalikeKostoja do të varet nga trashësia e paneleve dhe pesha e pllakave të çelikut. Përndryshe, mund të zgjidhni çatinë me zink, e cila është më e lirë për shkak të kostove më të ulëta të materialit. çati metalike Në shtëpi mund të gjeni pothuajse çdo ngjyrë dhe madje mund të keni një çati që përputhet me ngjyrën e mureve të shtëpisë tuaj. Ju mund të gjeni një sistem çati metalike me ngjyra të përballueshme duke ndjekur këto hapa të thjeshtë:

Ju mund të zgjidhni ngjyrën e paneleve duke specifikuar masterin e paneleve. Ju mund të zgjidhni nga çeliku 0,40-0,50 mm me çmimet më të përballueshme. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një tregues më të lehtë për një çmim më ekonomik. këto dy çati metalike tipi arasındaki maliyet farkı %10 veya %25 kadar olabilir. Ayrıca evinizin tarzına ve çati metalike Ju mund të zgjidhni një ngjyrë që përputhet me ngjyrën tuaj. Sigurohuni që të zgjidhni ngjyrat e duhura për llojin e panelit.

Fletët e çatisë trapezoidale
Fletët e çatisë trapezoidale

Çmimi i çatisë metalike me ngjyrë

Nëse jeni duke kërkuar për një çati më të qëndrueshme dhe më të qëndrueshme, çati metalike Ju duhet të konsideroni veshjen. Këto mund të zgjasin për dekada dhe janë shumë më rezistente ndaj kushteve të rënda të motit sesa herpes asfalti. Ata gjithashtu i rezistojnë zjarrit dhe janë shumë tërheqës. Mund të keni një shtëpi të bukur me çati metalike që do t'i rrisë vlerën. Këto avantazhe do t'ju ndihmojnë të zgjidhni opsionin më të mirë për shtëpinë tuaj. Mos harroni të kontrolloni çmimin përpara se të punësoni një kontraktor.

Një ngjyrë e lirë çati metalike Kur zgjidhni, sigurohuni që panelet të jenë nga të njëjtat materiale. Çmimi ndryshon në varësi të llojit të panelit që zgjidhni. Ju mund të blini një panel që përputhet me ngjyrën e shtëpisë tuaj. Shumë në treg çati metalike  ngjyra është në dispozicion. Nëse dëshironi një nuancë të caktuar të gjelbër, mund të zgjidhni një panel që përputhet me ngjyrën e shtëpisë tuaj. me ngjyra të lira çati metalike Një mënyrë tjetër për të përcaktuar koston e sistemit është të pyesni kontraktorin për çmimin e paneleve. Një kontraktor do t'ju japë një kuotë çmimi për panelet që zakonisht përfshijnë punën.

çati metalike Kur bëni, përveç ngjyrës, mund të zgjidhni edhe llojin e materialit për çati. Produkte metalike për çati Është bërë nga zinku ose një kombinim i zinkut dhe aluminit. Galvalume është më e vështira nga të dyja. Çmimi do të varet nga trashësia e tij. Një shtresë më e trashë do të zgjasë më gjatë, por do të kushtojë më shumë në fillim. Në varësi të motit dhe stilit të shtëpisë tuaj, një shumëngjyrëshe çati metalike mund të jetë shumë e shtrenjtë, ngjyra kaq e lirë për të kursyer çati metalike ju mund të dëshironi të blini.

Ngjyra e lirë Metal Çati

Një ngjyrë e lirë çati metalikeÇmimi i tij varet nga disa faktorë. Në varësi të vendit ku jetoni, ngjyra më e hapur do të jetë më e dukshme dhe do të nxisë ftohjen në mot të nxehtë. Ngjyrat e errëta janë më reflektuese dhe rezultojnë në kosto më të ulëta të ngrohjes. Ngjyra e çatisë suaj metalike është shumë e rëndësishme. Mund të ndikojë në pamjen e shtëpisë tuaj dhe të jetë tipari më tërheqës i shtëpisë tuaj. Kjo e bën atë një zgjedhje tërheqëse dhe të përballueshme. Nëse po mendoni për një çati metalike me ngjyra të lira, ia vlen koha juaj për të mësuar sa më shumë që të mundeni rreth procesit.

Një ngjyrë e lirë çati metalikeZgjedhja e ngjyrës së shtëpisë tuaj është e rëndësishme sepse mund të ndikojë në pamjen e shtëpisë tuaj. Sa më shumë ngjyra të jetë çatia juaj metalike, aq më shumë ka gjasa të zbehet. Për më tepër, një ngjyrë më e ndritshme do të duket më mirë në afat të shkurtër, por një ngjyrë më e errët do ta mbajë nxehtësinë më mirë në mot të ftohtë. Nëse jeni duke kërkuar për një çati metalike me ngjyrë të lirë, galvanizoj zgjidhni versionin e fletës së valëzuar.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip