Trapez betoni i Stambollit

beton-altı-trapezi-istanbul

Trapez betoni i Stambollit

75/750 Stamboll Fletë Trapeze nën beton quhet edhe fletë kuvertë.
Fletët trapezoidale të kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë.
Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punë me kontratë mbi çmimet e fletëve të galvanizuara.
Ju mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve për qëllimin e prodhimit me kontratë të trapezit nën beton dhe trapezit nën program konkret (programi i kuvertës).
Është projektuar për t'u përdorur në vende që kërkojnë lartësi të ulët betoni.
Përveç kësaj, përdoret në dyshemetë e ndërmjetme të konstruksioneve prej çeliku të banesave, në dyshemetë e ndërmjetme për t'u përdorur për ruajtje të lehtë dhe në çelikun e orendive të ndërmjetme të zyrës.
Boshti i fillimit dhe i përfundimit të formularit bazohet në gjerësinë e plotë të Fletës Trapezoidale.

Çmimet ndryshojnë çdo ditë.

Fletë trapezoidale prej betoni Prodhohet nga fletë të zinkuar.

Në fletët trapezoidale të prodhuara në formë 38/151 dhe në forma të ndryshme vërehen gjurmë të veçanta në intervale të caktuara. Pas këtij formimi, i cili është bërë për të mbajtur betonin në mënyrë më të shëndetshme, mund të bëhet lehtësisht një aplikim trapez nën beton.

FLETË TRAPEZE BETONI

Ne mund të prodhojmë shumë forma të ndryshme në objektin tonë të prodhimit të fletëve trapezoidale nën beton.

Format e fletës trapezoidale prej betoni

27/200/81 Formulari

27/200/100 Formularët

38/151 Formulari

38/151/76 Formulari

38/151/90 Formulari

Formulari 60/940

Formulari 75/750

DIMENSIONET E TRAPEZËS SË BETONIT

Forma trapezi prej betoni 60/940, të cilin ne e prodhojmë në disa forma të ndryshme në qytetin tonë të Stambollit, mund të preferohet përgjithësisht për dyshemetë e ndërmjetme në ndërtesa banimi, kate kat i ndërmjetëm në ndërtesa industriale, kate kat i ndërmjetëm për zyra ose shesh, kate kat i ndërmjetëm magazina ose magazine. Në studimet statike të kryera sipas ngarkesave në zonën ku do të përdoret, duhet të llogaritet edhe hapësira e trarëve dhe të përcaktohen trashësitë e përshtatshme të fletëve të çelikut trapezoidale. Këshilla jonë për klientët tanë është që të bëjnë llogaritjet statike të strukturave tuaja në mënyrë korrekte dhe të porosisin llamarina trapezoidale.

Forma jonë e fletës trapezoidale të betonit të Stambollit quhet 60/940. 60 mm është matja e lartësisë nga dyshemeja e llamarinës së galvanizuar. Madhësia e saj prej 940 mm është matja e zonës së mbylljes neto. Zona e mbylljes së rrjetës nënkupton boshtin në të cilin fleta trapezoidale vendoset në betonin tjetër të kuvertës në montime krah për krah. Me fjalë të tjera, kur vendosen 2 fletë krah për krah, mbulohet një sipërfaqe prej 188 cm. Fleta jonë trapezoidale 60/940 me një sipërfaqe rrjete mbyllëse prej 94 cm vetëm është prodhuar nga rrotullat 1250 mm të gjerë.

STAMBOLL NËN FLAMË TRAPEZE BETONI

38/151/76 Fletë Trapezoidale Betoni

38/151-76 çmimet e fletës trapezoidale nën beton,

Vizatim teknik llamarine 38/760, 38/151 aplikime,

38/766 prodhim llamarine trapezoidale nën beton,

firma 38/760, 38/151 gebze,

38/151 fletë trapezoidale nën beton Stamboll

38/151/76 fleta trapezoidale e betonit është 76 cm e gjerë.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip