Çmimet e pllakave metalike të Stambollit

metal roof colors

Çmimet e pllakave metalike të Stambollit

Çmimet e pllakave metalike të Stambollit Ai ndryshon për çdo projekt. Madhësia e zonës së aplikimit ndikon drejtpërdrejt në këtë çështje. Prandaj, përpara se të aplikoni në shtëpi ose në vendet e punës, bëhen matjet dhe shifrat mesatare përcaktohen në përputhje me rrethanat.

Përveç kësaj, cilësia e punës së bërë dhe metali i përdorur është një faktor i rëndësishëm në çmimet. Mund të aplikohet lehtësisht në lloje të ndryshme çati dhe ka një strukturë praktike dhe të qëndrueshme. Të gjitha operacionet duhet të kryhen me kujdes nëse do të merren zgjidhjet më të mira.

Dyshemetë mund të aplikohen jo vetëm në çatitë ekzistuese, por edhe në dysheme prej betoni, çati me dërrasa nën tjegulla dhe çati të mbuluara me material sipërfaqe të sheshtë. Nuk ka asnjë kufizim në këtë drejtim.

metal kiremit
pllakë metalike

Stamboll Pllakë metalike Cilat janë avantazhet?

Stamboll Çfarë është tjegull metalike Është një material mbulimi prej çeliku, lënda e parë e të cilit është e veshur me zink çeliku. Duke përdorur teknologjinë e bojës elektrostatike, shtresa e poshtme është lyer me ace. Pjesa e sipërme është e lyer me astar dhe poliestër.

Avantazhi i këtyre sistemeve shihet si nga pikëpamja estetike ashtu edhe nga ajo praktike. Duke qenë se ka opsione të ndryshme ngjyrash, mund të përgatitet për t'iu përshtatur shijeve të të gjithëve. Gjithashtu ofron një estetikë moderne, elegante përsa i përket pamjes.

Kur shqyrtohet nga pikëpamja praktike, shihet struktura e saj e lehtë. Kështu, ju kursen kohë dhe transport. Është e mundur të zbatohet sistemi në një kohë të shkurtër. Meqenëse ka një strukturë të qëndrueshme, ajo ka një strukturë që mund të përballojë të gjitha kushtet klimatike.

pa mirëmbajtje Stamboll pllaka metalikeNuk tregon plasaritje apo thyerje. Prandaj, është e mundur të përdoret për shumë vite pa asnjë problem apo negativitet. Kjo ju lejon të kurseni në material pasi nuk kërkon dysheme druri dhe nuk kërkon materiale hidroizoluese. Pra, ajo ka edhe një strukturë ekonomike.

Gjithashtu kursen punë dhe kohë pasi proceset e montimit janë të lehta. Kështu, është më ekonomike se llojet e tjera të pllakave. Sa është jeta e pllakave metalike të Stambollit? Përdoret në Rusi, Amerikë, Evropë dhe vendet skandinave si dhe në Turqi dhe ka një jetëgjatësi afërsisht 100 vjet.

Stamboll Pllakë metalike Si aplikohet?

Pllakat metalike aplikohen ndryshe sipas çdo lloj çatie. Edhe pse aplikohet ndryshe në çatitë ekzistuese, dysheme të sheshta prej betoni dhe sisteme të tjera, tjegulla metalike, e cila është lënda e parë, duhet të prodhohet në cilësinë më të lartë për të shmangur problemet dhe për të parë të gjitha avantazhet e saj.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip