PROFILI C PROFILI I STAMANBOLIT

istanbul-asma-tavan-c-profili-imalat

PROFILI C PROFILI I STAMANBOLIT

Prodhimi i profilit tavan c Stamboll Është bërë midis 0,40 mm dhe 0,70 mm. Profilet e tavanit të varur dhe profilet c tavanit të kartonit të gipsit janë të njëjtat produkte. Ne bëjmë profile tavanesh të varura në punishten tonë të vendosur në anën Anadollak të Stambollit.

TIPARET e tavanit të varur me pllaka gipsi

 • Mund të prodhohet në përmasa të preferuara sipas projektit.
 • Mund të përdoret në tavanet e zyrës dhe në të gjithë ambientet e brendshme.
 • Nuk transferon shumë ngarkesë në sistemin e ndërtesës për shkak të montimit të lehtë dhe profilit të lehtë.
 • Për shkak të fleksibilitetit të tij, është rezistent ndaj tërmeteve dhe lëkundjeve të ngjashme.
 • Ofron lehtësi në fshehjen e produkteve të tjera të instalimit si instalimet teknike dhe elektrike, hidraulike.
 • Tavan i varur nga gipsi m2 ngarkesa 20 kg/m2
 • Materialet e tavanit të varur nga gipsi preferohen kryesisht për izolimin e nxehtësisë, zërit dhe zjarrit.
 • m në tavan betoni2 ngarkesa suvaje 35 kg/m2

 

MATERIALE TAVANI TË RREGULLT TË GYPS

PROFILI I TAVAVE C – PROFILI I PEZULLIMIT TE TAVAVE C

DIMENSIONET E PROFILIT TË TAVANIT C: 27*60*27 MM

TRASHËSIA E FLETËS: 0,50 MM 1 MT: 0,487 KG ~

TRASHËSIA E FLETËS: 0,60 MM 1 MT: 0,584 KG ~

GJATËSIA PROFILI: 3.000 MM – 4.000 MM

Trashësia e fletës së galvanizuar: 0.50mm – 0.60mm
Matësi i profilit të tavanit C Pesha: 0,483 kg – 0,580 kg

Profilet dhe aksesorët e fletëve të drywall; Ato janë profile të fletëve të galvanizuara të përdorura në prodhimin e tavaneve të varura, mureve ndarëse dhe sistemeve të mbulimit të mureve.

Trashësia e materialit të fletës së galvanizuar të profilit të tavanit të varur C (mm): 0,50 mm / 0,60 mm

Profili i hapur C Pesha kg/metër: 0,483 / 0,579

Copë/Paketë e paketimit të profilit Drywall C: 12/12

 

 • Profili i tavanit C 60

 • Dimensionet: 27x60x27mm
 • Gjatësia L (cm): 300
 • Trashësia (mm): 0,50
 • Informacioni i paketës (pc): 12
 • Informacioni i paketës (mt): 36
 • Profili i tavanit C 75

 • Gjatësia L (cm): 300
 • Trashësia (mm): 0,60
 • Informacioni i paketës (pc): 12
 • Informacioni i paketës (mt): 36
 • Profili i tavanit C 100

 • Gjatësia L (cm): 300
 • Trashësia (mm): 0,50mm – 0,70mm
 • Informacioni i paketës (pc): 12
 • Informacioni i paketës (mt): 36

DIMENSIONET E PROFILIT TË TALANIT C

Dimensionet (mm) 27 x 60 x 27 mm
Trashësia (mm) 0.40mm – 0.60mm
Gjatësia (mm) 3000 mm
Paketimi (copë / kravatë) 12 copë / kravatë

 

Prodhimi i profilit të murit të thatë të tavanit C, Mund të prodhohet në madhësi të ndryshme, përveç madhësisë standarde 3 m, sipas kërkesës. Të rehatshme në të gjitha tavanet Profili i murit të thatë të tavanit C në dispozicion.

Profilet e Drywallka një gamë të gjerë aplikimesh.

Zonat e përdorimit të profileve të drywall

 • Sistemet e ventilimit të ndërtesave, ajrit të kondicionuar,
 • Proceset e izolimit dhe veshjes së sistemeve teknike
 • Mbulim çati, veshje fasade, ndërtim muri ndarës zyre
 • Profilet e murit të tharjes në mbulimin e tavanit, ndarjen dhe ndërtimin e mureve të perdes
 • Ndërtimi i profileve të tavaneve të varura dhe sistemeve të tavaneve të varura
 • Profili i fletës mbështetëse PVC
 • Profilet e murit të thatë përdoren gjithashtu në prodhimin e ndërtesave të parafabrikuara, mbulimet e mureve dhe tavaneve të ndërtesave të parafabrikuara.
 • Në veshjet e brendshme ndarëse të mureve dhe tavaneve të ndërtesave
 • Në ndërtimin e mureve ndarëse dhe tavaneve të varura të dyqaneve
 • Profili i tavanit të varur dhe profilet e kartonit të gipsit përdoren gjatë projektimit të ndarjeve dhe vitrinave të vitrinës.

KARAKTERISTIKAT E PROFILIT TË PLASKIT (Profili i murit të thatë të tavanit C)

 •  Pllaka gipsi (Pllaka gipsi) është rezistente ndaj faktorëve të jashtëm negativë me lehtësinë e ndarjes dhe montimit të murit.
 • Ofron Instalime Teknike. Vlera e Ph në mur të thatë është e njëjtë me trupin e njeriut. Drywall nuk prodhon baktere.
 • Ndërsa ngarkesa m2 në ndarjen e murit prej gipsi (dërrasë gipsi) është 35 kg/m2, ngarkesa m2 në murin me tulla është 300 kg/m2.
 • Ai siguron avantazhe nga koha dhe puna me montimin e tij të lehtë dhe të shpejtë.
 • Muri ndarës i kartonit të gipsit (dërrasë gipsi) nuk shkakton mbeturina sepse mund të pritet në madhësinë e dëshiruar si dhe aftësia e tij për të marrë formë.
 • Sistemet e profilit të murit të thatë dhe sistemet e profilit të tavanit të varur, të cilat janë 9 herë më të lehta se tullat, janë ekonomike dhe rezistente ndaj fatkeqësive natyrore si tërmetet.
 • Sistemet e profileve të murit të thatë mund të preferohen për izolimin nga zjarri të ndërtesave.
 • Sistemet e profilit të murit të thatë dhe sistemet e profilit të tavanit të varur janë të përshtatshme për izolimin e nxehtësisë dhe zjarrit pasi ato nuk janë të ndezshme.

Llojet e murit të thatë të profilit të tavanit C

• Karton gipsi dekorativ me tavan të varur
• Muri i tharjes së tavanit
• Mur i thatë i papërshkueshëm nga uji
• Dekorimi i brendshëm i murit të thatë
• Mur i thatë rezistent ndaj zjarrit
• Muri i thatë i përdorur në dysheme të thata
• Mur i thatë rezistent ndaj zërit dhe zjarrit
• Tavane gipsi rezistente ndaj ujit dhe zjarrit

Profilet e tavanit C të Stambollit

Sistemet e profilit të tavanit të varur Drywall përdoren si bartës në ndërtimin e tavaneve të varura.

Zonat e përdorimit të profilit të tavanit të varur C:

 • Sistemet e profileve të ndarjes së drywall
 • Sistemet e profilit të tavanit të varur

Përmasat e profilit të tavanit C dhe numri i vreshtave:

 • Përmasat e prodhimit të profilit të tavanit C 0,40 mm

 • Trashësia: 0.40 mm
 • Gjerësia: 60 mm
 • Lartësia: 27 mm
 • Gjatësia: 3000 mm
 • Paketimi: 12 copë/kravatë
 • Përmasat e prodhimit të profilit të tavanit C 0,45 mm

 • Trashësia: 0.45 mm
 • Gjerësia: 60 mm
 • Lartësia: 27 mm
 • Gjatësia: 3000 mm
 • Paketimi: 12 copë/kravatë
 • Përmasat e prodhimit të profilit të tavanit C 0,50 mm

 • Trashësia: 0.50 mm
 • Gjerësia: 60 mm
 • Lartësia: 27 mm
 • Gjatësia: 3000 mm
 • Paketimi: 12 copë/kravatë

Profili i tavanit C të Stambollit Karakteristikat e produktit të prodhimit

Prodhuar nga fletë spirale e galvanizuar dhe preferohet një shtresë e galvanizuar me trashësi 100 gr/m2 ose 140 gr/m2. Profilet e tavanit të varur c mund të përdoren gjithashtu në panelet e murit.

Stamboll Tavan C profil ZONAT E PËRDORIMIT

Tavane të varura dhe mure perde të krijuara me sisteme kartoni gipsi në ambiente të mbyllura.

Profilet U tavanit
Emri i produktit Trashësia (mm) Gjerësia e bazës (mm)           Lartësia e krahut (mm)
Profili U i tavanit të varur 0,35mm – 0,45mm – 0,55mm     27 mm           27×27

Profilet e tavanit C

Emri i produktit Trashësia (mm) Gjerësia e bazës (mm)       Lartësia e krahut (mm)
Profili i tavanit të varur C 0,40mm – 0,45mm – 0,50mm 60 mm       27

 

 

Në ndërtimin e skeletit metalik preferohen profilet e tavanit të Stambollit C, i cili siguron qëndrueshmërinë e kartonit të gipsit në tavanet e brendshme të varura të ndërtesave ose në ndërtimin e mureve ndarëse. Me fletën e galvanizuar të përdorur gjatë krijimit të profilit të tavanit të varur, merren masa paraprake kundër korrozionit dhe lagështisë. Kur montoni profilin U të tavanit të Stambollit, mjafton ta vidhosni në sipërfaqen e murit të thatë. Instalimi i profilit të tavanit të varur c është shumë i lehtë. Mund të çmontohet. Meqenëse profilet e tavanit të gipsit mund të priten lehtësisht, ai ka më pak humbje.

 

 • Është i galvanizuar me zhytje të nxehtë për të mbrojtur kundër korrozionit dhe lagështisë.
 • Trashësia e preferuar e fletës së galvanizuar është 0,50 mm.
 • Gjatë prodhimit të profilit të tavanit të varur c, ka modele në sipërfaqen anësore dhe bazën. Modelet e profilit të tavanit të varur c gjithashtu ndihmojnë që profili të mos rrëshqasë dhe të montohet lehtë.
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip