Shtylla e trafikut të Stambollit – Omega pole Stamboll

İstanbul Trafik Direği - Omega direk istanbul

Shtylla e trafikut të Stambollit – Omega pole Stamboll përdoret kryesisht për të garantuar sigurinë në rrugë  shenjë paralajmëruese e komunikacionitpërdoret për montim në dysheme shtyllë çelikupërfundon.
Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë dhe rezistencën ndaj korrozionit.
poli omegaMe strukturën e saj me vrima të bërë nga shpimi nga pjesa e mesme e shinave, mundëson montimin e lehtë të shenjës paralajmëruese të trafikut dhe materialeve të tjera në lartësinë e dëshiruar.

Çmimet e poleve omega Varet nga disa materiale të ndryshme.
Shtyllat omega janë prodhuar nga llamarina e zezë.
Ndryshimi i çmimeve të fletëve të zeza ndryshon edhe çmimet omega pole.
Shtyllat Omega mund të prodhohen midis 2 metra dhe 5 metra.
Në prodhimin e poleve Omega, numri i vrimave në të ndryshon sipas prodhimit 2 metra dhe 5 metra.
Numri i vrimave në polin omega është gjithashtu kosto. Çmimet omega polegjithashtu ndikon.
Thamë se çmimet e poleve Omega varen nga çmimet e fletëve të zeza të përdorura.
Shtyllat Omega mund të prodhohen nga fletë çeliku e mbështjellë e zezë me një trashësi prej dy milimetra e gjysmë deri në 5 milimetra. Prodhimi i poleve omega trashësia e fletës për t'u përdorur poli omega  ndikon në çmim.
Drejtoria e Përgjithshme e Autostradave preferon përgjithësisht shtyllat Omega me trashësi 4 milimetra dhe gjatësi dy metra e gjysmë.

 Për shembull, le të shpjegojmë prodhimin e shtyllave Omega nga një fletë me trashësi 4 mm dhe llogaritjen e çmimit të shtyllave Omega. Le të llogarisim llamarinën që do të blejmë për prodhimin e shtyllës Omega 4 milimetra, gjerësia 1500 milimetra dhe gjatësia e shtyllës Omega dy metra e gjysmë.
Formula e llogaritjes së peshës së fletës: trashësia x gjerësia x lartësia x graviteti specifik (7,85)/1000000 = kg

Kjo do të thotë, nëse supozojmë se do të prodhojmë një shtyllë omega me gjerësi 149 nga një fletë metalike.
10 pole omega mund të prodhohen nga një pjatë me fletë të mbështjellë të nxehtë. Për çdo shtyllë omega, lihet 1 mm humbje gjatë prerjes së llamarinës. Për këtë arsye, gjerësia e shtyllës omega llogaritet nga 149 mm në vend të 150 mm.

Shtylla e trafikut të Stambollit – Omega pole Stamboll llogaritja e peshës: 4 x 149 x 2500 x 7.85 / 1000000 = 11.70 kg omega poli është pesha e një shtylle. Veshja e galvanizuar dhe vrimat nuk merren parasysh në këtë llogaritje të peshës.

Shtylla e trafikut të Stambollit – Omega pole Stamboll TIPARET

  • Shtyllat omega janë të galvanizuara me zhytje të nxehtë. Poli omega i galvanizuar ka një jetë mesatare prej 20 vjetësh.
  • Trashësia e fletës së shtyllave Omega mund të jetë 3 mm, 4 mm ose 5 mm në varësi të preferencës.
  • Më shumë se një shenjë paralajmëruese mund t'i bashkëngjitet poleve omega.
  • 2 metra pol omega, mund të prodhohet omega pol 2.5 metra, omega pol 3 metër, omega pol 4 metër ose omega pol 5 metra.
  • Ka 40 deri në 120 vrima në polin Omega. Hapësira e vrimave të poleve omega është 20 mm. Madhësia e vrimës së postës Omega është 10 mm.
  • Omega pole nuk ka kosto mirëmbajtjeje.
  • Shtylla omega mund të përdoret brenda dhe jashtë.
  • Çmimet omega pole janë ekonomike.
  • Mund të montohet lehtësisht me një makineri çekiçi me shtylla Omega.
  • Prodhimi i poleve omega mund të bëhet në masën e dëshiruar.

Shtylla e trafikut të Stambollit – Omega pole Stamboll ÇMIMET

Çmimet omega pole Gjatë llogaritjes, duhet të shohim dy çmimet më të rëndësishme të fletëve të artikujve dhe çmimet e veshjes së galvanizuar. Çmimet aktuale të fletëveMund ta shikoni në këtë lidhje. Veshje e galvanizuar çmimet variojnë sipas sipërfaqes së zonës që do të lyhet ose tonazhit të materialit që do të galvanizohet.

2,5 mm omega pole çmimi 76,46 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega pol 3 mm 83,76 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega 4 mm 98,34 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega 5 mm 112,93 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Siç shihet, çmimet e poleve omega ndryshojnë sipas trashësisë dhe gjatësisë së fletës. Çmimet e mësipërme janë llogaritur sipas gjatësisë 2500 mm.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip