Komunikimi


Adresa: Karadeniz Caddesi nr 13 ATASEHIR/ İSTANBUL

Telefoni: +90 216 545 60 00 ( Whatsapp)

Email: [email protected]    

Çmimet e çelikut Një İTİBAR HEKUR DHE ÇELIK MARKA.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip