DECK Prodhim fletësh trapezoidale

beton-nën-trapezi-stanbul

Prodhimi i fletëve trapezoidale të kuvertës

Prodhimi i trapezit në kuvertë - Është një kallep betoni nëntokësor i përshtatshëm për projekte betoni të armuar. Redukton përdorimin e betonit gjatë bërjes së kallepit. Përdoret në ndërtimin e kateve të ndërmjetme të ndërtesave dhe në dyshemetë e ndërmjetme të konstruksioneve të konstruksioneve prej çeliku. Fleta trapezoidale e kuvertës mund të prodhohet në të njëjtën makinë si mbulesa trapezoidale e çatisë, e cila është mbulesa e çatisë.

Veshja trapezoidale e kuvertës është materiali i bazuar në integrimin e betonit dhe çelikut, i cili preferohet kur aplikohen kat i ndërmjetëm ose dysheme në shumë ndërtesa sot. Ndërkohë që Formulari i Dyshemesë çeliku kursen në beton, ai gjithashtu rrit qëndrueshmërinë e strukturës. Materialet e çelikut nën dysheme të prodhuara nga fletët e galvanizuara mund të prodhohen në trashësi të ndryshme midis 0,70 - 1,50 mm. Mund të prodhohet në gjatësinë e dëshiruar. Gjatësia maksimale e saj është 12 metra.

 

kuvertë Dimensionet e fletës trapezoidale

Fleta trapezoidale e kuvertës mund të prodhohet në madhësi të ndryshme.

38/151 Fletë trapezoidale e kuvertës: 38 e përmendur këtu tregon madhësinë 38 mm, domethënë lartësinë e trapezit. Kjo quhet hadve. 151 do të thotë 151 mm dhe përcakton distancën midis dy lartësive. Në përgjithësi, gjerësia e mbylljes së fletës trapezoidale të kuvertës 38/151 është 91 cm.

Si është bërë instalimi trapezoid i kuvertës?

Shtrohet përballë trarëve të përgatitur për Katin e ndërmjetëm. Me fjalë të tjera, nëse pranojmë trarët e çelikut si X, koordinata Y do të jetë drejtimi i fletës sonë trapezoidale nën beton. Preferohet kryesisht në ndërtesat me gjerësi kolonash të hapura. Meqenëse përmasat e trarëve në strukturat e çelikut janë më të gjera se strukturat e betonit të armuar, llamarina trapezoidale nën beton preferohet për hapje të gjera.

Kallëp për dysheme çeliku

Falë relieveve në skajet e çeliqeve të kallëpit të dyshemesë së fletës së kuvertës, sigurohet ngjitje e fortë midis betonit dhe çelikut. Në përgjithësi, mund të aplikohet pa nevojën e mbështetjes deri në 3.5 metra.

Një nga avantazhet më të mëdha të përdorimit të fletës së dyshemesë në strukturat e çelikut është se mund të prodhohet në madhësinë e dëshiruar. Çeliqet e kallëpeve për dysheme të prodhuara nga fleta e galvanizuar nuk kërkojnë mirëmbajtje për vite dhe janë jashtëzakonisht rezistente ndaj ndryshkut.

 

Montimi i fletës trapezoidale nën beton me gozhdë kurvar

gozhdë kurvar; Mund të instalohen makina speciale saldimi. Nuk ka nevojë për elektroda ose gaz kur montoni gozhdën e kunjit në trapezin nën beton.

Fletët e kallëpeve të dyshemesë janë më të preferuara se opsionet e tjera të kallëpeve me aftësinë e tyre të montimit dhe prodhimit të lehtë në dimensionet e dëshiruara.Çeliqet e kallëpeve të dyshemesë që prodhojmë në madhësi të ndryshme janë të përshtatshme për çdo strukturë çeliku dhe strukturë betoni të armuar.

Gjerësia e fletës së kallepit të dyshemesë, e cila ka opsione të ndryshme lartësie, ndryshon sipas lartësisë së hapit. Pas montimit, është e mundur të kryhen operacione të tilla si prerja ose drejtimi i fletëve trapezoidale nën beton. Një nga përfitimet e fletëve trapezoidale nën beton është veçoria e tyre e izolimit termik. Ata janë shumë rezistent ndaj kushteve të motit të ftohtë dhe motit të nxehtë. Megjithëse materiali i dyshemesë prej çeliku, i cili ka përçueshmëri të mirë, është në forma të ndryshme, përdorshmëria e tij është jashtëzakonisht e mirë.

Ai siguron montim praktik dhe kursim kohe me avantazhin e peshës. Është e lehtë për t'u mbajtur dhe montimi i shpejtë mund të realizohet. Për shkak të strukturës së tij prej çeliku, ai ka një veçori riciklimi dhe është rezistent ndaj zjarrit. Nuk kërkojnë mirëmbajtje, mund të prodhohen në përmasa të përshtatshme për nevojat tuaja, kostot e tyre janë më të ulëta se produktet e tjera.

Çfarë duhet të kihet parasysh gjatë blerjes së fletës trapezoidale të kuvertës?

Blerja e fletës trapezoidale të kuvertës Para së gjithash, cilësia dhe çmimi janë të parat. Jo çdo fletë metalike trapezoidale ekonomike nën beton nënkupton cilësi. Me investimet tona të reja, ne mund të prodhojmë shumë forma të ndryshme të llamarinës trapezoidale nën beton. Duhet të dini se dyshemeja e ndërtesës suaj do të përdoret për shumë vite dhe do të jetë në integritet me objektin. Kur blini një fletë trapezoidale të kuvertës, vëmendje e madhe duhet t'i kushtohet hapësirës dhe përmasave në projektin tuaj. Gjatësia 2mt ose 3mt Edhe nëse duket si dimensione standarde, ne mund të prodhojmë fletë kallëp dyshemeje në çdo madhësi që dëshironi. Mund të na telefononi për produkte çeliku të mykut të dyshemesë në përmasat që ju nevojiten.

Çmimet e fletëve trapezoidale të kuvertës

Fletët Trapezoidale të Kuvertës Çmimet përcaktohen mbi çmimet e fletëve të bobinës së galvanizuar të përdorura dhe, natyrisht, kostot e formimit + të punës. Përveçse është faktori kryesor përcaktues në çmimet e fletëve të mbështjelljes së galvanizuar, hapi prej çeliku i kallëpit të dyshemesë që ju zgjidhni shkakton gjithashtu ndryshimin e çmimit.

Çmimet e fletëve të kallëpeve në dysheme mund t'i mësoni lehtësisht duke na kontaktuar. Ne kemi çmimet më të përshtatshme të fletës Trapezoidale të Betonit, sepse ne e prodhojmë fletën e Kallëpeve të Dyshemesë nga struktura jonë.

 

Kapaciteti mbajtës i fletës TRAPEZE në kuvertë (Kg/m2)

Hapësira e rrezeve (m) Trashësia e fletës (mm)
0.7 0.8 0.9 1.0 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5
1.20 1554 1768 1981 2192 2401 2609 2815 3019 3221
1.40 1142 1299 1455 1611 1764 1917 2068 2218 2367
1.60 874 995 1114 1233 1351 1468 1583 1698 1812
1.80 691 786 880 974 1067 1160 1251 1342 1432
2.00 559 637 713 789 864 939 1013 1087 1160
2.20 462 526 589 652 714 776 837 898 958
2.40 388 442 495 548 600 652 704 755 805
2.60 331 377 422 467 512 556 600 643 686
3.00 249 283 317 351 384 417 450 483 515
Momenti i inercisë
(J: cm4/m)
44.59 50.74 56.84 62.89 68.89 74.85 80.76 86.61 92.43
Momenti i Forcës
(W: cm3/m)
16.95 19.29 21.61 23.91 26.20 28.46 30.71 32.93 35.14

 

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip