Prerje me laser Stamboll

cnc çmimet e prerjes së llamarinës me laser, çmimet e prerjes me lazer, kompanitë e prerjes me lazer, prerja e metaleve me lazer istanbull, prerja me lazer dudullu, prerja me lazer ankara

Prerje me laser Stamboll

Prerje me laser Stambollështë një rreze e përqendruar drite me një gjatësi vale të vetme. Çdo dritë ka një gjatësi vale. Një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen e metaleve, një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer të llamarinës së galvanizuar dhe një gjatësi vale e veçantë përdoret për prerjen me lazer cnc të llamarinës inox. Kjo do të thotë, aftësia thithëse e dritës e çdo metali është e ndryshme, dhe kështu është gjithashtu. Prerje me laser Stamboll Ajo lidhet gjithashtu me trashësinë e materialit që pritet dhe gjendjen e sipërfaqes.

Kjo do të thotë, materiale të ndryshme thithin, reflektojnë dhe transmetojnë dritën lazer në sasi të ndryshme. Për një proces prerjeje me lazer të metalit cnc, është e rëndësishme të zgjidhni gjatësinë e valës së përshtatshme për materialin që synoni të prisni. Meqenëse energjia e lazerit drejtohet drejtpërdrejt në sipërfaqen e materialit, materiali thith shumë energji dhe dritë për shkak të ngrohjes së shpejtë nga temperatura e shkrirjes në temperaturën e degradimit. prerje me lazer cnc Makina funksionon duke fokusuar një rreze drite lazer CNC në një pllakë metalike. Prerje me laser Stamboll –  Drita e lazerit është aq e lartë sa kur fokusohet, rrit temperaturën e materialit metalik për t'u prerë mjaftueshëm për të shkrirë ose avulluar materialin, duke e bërë prerjen me një fokus shumë të vogël.

Stamboll i prerë me lazerlargon materialin e shkrirë të formuar gjatë prerjes nga pllaka metalike e prerë me gaz. Kjo metodë prerjeje cnc është një metodë e përdorur veçanërisht në prerjen e fletëve të pllakave. Prerje me laser Stamboll në trashësinë që dëshironi me makinat tona në gjatësi dhe gjerësi të ndryshme. prerje me lazer llamarine ne mundemi.

uljen e çmimeve me lazer në Stamboll
uljen e çmimeve me lazer në Stamboll

Prerje me laser në Stamboll Çmimet

Prerje me laser Stamboll Mund të presë shumë materiale metalike me saktësi të lartë, si prerja e çelikut, prerja e pllakave të bakrit, prerja e pllakave të aluminit, prerja e fletëve inox, prerja e tubave me kënd lazer, prerja e profilit me kënd lazer, me makina për prerje llamarine me lazer në objektin tonë në Stamboll. Prerje me laser Cnc Makinat përdoren edhe në prerjen e materialeve të ndryshme, përveç kokave të lëvizshme dhe pllakës që e quajmë prerje me kënd ose 3d. Prerja me lazer e shumë materialeve prej çeliku ose metali është e mundur, si prerja e seksionit H ose prerja e tubave pa saldim. Në botë % parashikon që tregu i makinerive të prerjes me lazer do të rritet me një normë prej 8.04 në 2017-2021.

Metodat e prerjes me lazer të Stambollit

Në prerjen me lazer, metodat e prerjes me lazer cnc ndryshojnë sipas llojit të materialit metalik që do të pritet. prerje me lazer cnc Ka shumë metoda të ndryshme të llojeve të ndryshme që përdoren për Disa nga metodat janë avullimi, shkrirja dhe fryrja, fryrja e shkrirjes dhe djegia, plasaritja e stresit termik, gërvishtja, prerja e ftohtë dhe prerja me lazer e stabilizuar me djegie.

Prerje me laser - Prerje me avullim

Në avullim, segmenti i rrezes së fokusuar ngroh sipërfaqen e materialit deri në pikën e tij të vlimit dhe krijon një vrimë çelësi. Vrima e çelësit e thellon shpejt vrimën, duke shkaktuar një rritje të papritur të absorbimit. Ndërsa vrima thellohet dhe materiali rrëshqet, avulli i prodhuar i konsumon muret e shkrirë duke fryrë jashtë, duke e bërë vrimën më të madhe. Materialet që nuk shkrihen si druri, karboni dhe plastika termoset zakonisht priten me këtë metodë.

Prerje me lazer -shkrihet dhe fryhet

Prerja lazer me shkrirje dhe fryrje ose shkrirje përdor presion të lartë për të fryrë materialin e shkrirë të formuar nga takimi i flakës dhe gazit në këtë metodë të prerjes me lazer nga zona e prerjes. Me këtë metodë, kërkesa për fuqi e prerjes së llamarinës me lazer reduktohet shumë. Pasi materiali nxehet deri në pikën e shkrirjes, një gaz fryhet me presion të lartë mbi materialin e shkrirë të fletës së metalit dhe zhvillohet procesi i prerjes. Kjo eliminon nevojën për të rritur më tej temperaturën e materialit. Materialet që priten me cnc me këtë proces janë zakonisht metal.

Prerje me lazer -lazer me fibra

Makinat e prerjes me lazer me fibra janë mënyra më e fuqishme e prerjes me lazer cnc. Lazeri me fibra CO2 është shumë më i fuqishëm në krahasim me prerjen me lazer. Fibra prerëse me lazer me fibra transmetohet në mënyrë aktive në kokën prerëse të makinës. Prerja me lazer me fibra është më e vogël se CO₂. Prerja me lazer me fibra, Stambolli është i përshtatshëm për përpunimin e fletëve metalike të tilla si pllakë çeliku (fletë), pllakë çeliku inox, pllakë alumini, pllakë bakri ose pllakë bronzi.

Prerje me lazer - Ndërprerja e reagentit

Prerja reaktive e fletës me lazer është përgjithësisht prerje llamarineështë një nga metodat e përdorura në Kjo metodë e prerjes, e njohur si prerja me flakë, është një nga metodat më të ngadalta. Edhe pse është më e ngadaltë se metodat e tjera të prerjes me lazer, trashësia e materialeve të llamarinës për të cilat dëshirohet prerja me laser cnc mund të rritet.

Prerje me laser Stamboll
Prerje me laser Stamboll

Çmimet e Prerjes me Laser Stamboll

Çmimet e prerjes me laser ndryshojnë sipas trashësisë së materialit të fletës që do të pritet dhe dimensioneve të prerjes me laser cnc që do të bëhet. Arsyeja e këtij ndryshimi është reflektuar në uljen e çmimeve me laser. Nëse do të bëhet prerja e llamarinës me lazer, pasi trashësia e pllakës së llamarinës që pritet dhe madhësia e saj në pllakë ndikojnë në shpejtësinë e prerjes. çmimet e prerjes së fletëve me lazer ndryshimet e llogaritjes. Çmimet e prerjes me laser llogariten sipas cm/sek. Për shkak të kësaj çmimet e prerjes me lazer Gjatë llogaritjes, shqyrtohen shumë kritere. Dallimi midis çmimeve të prerjes me lazer inox dhe prerjes me laser të llamarinës së galvanizuar është gjithashtu për shkak të gjendjes së sipërfaqes së pllakës së llamarinës që pritet.

Në tabelën e mëposhtme tregohet si shembull për sa kohë do të pritet me lazer pllaka metalike me trashësi të cilës. Çmimet e prerjes me laser llogariten sipas cm/sek. përmendëm. Meqenëse prerja e fletëve të metalit me lazer dhe prerja e aluminit me lazer janë struktura të ndryshme, koha për t'u shpenzuar në prerjen me lazer cnc ndryshon me të njëjtën shpejtësi.

Çmimet e prerjes së metaleve me laser

prerje me lazer Stamboll, prerje me lazer dudullu, prerje me lazer me dy tela, prerje llamarine me lazer
prerje me laser Stamboll, prerje me lazer dudullu, prerje me lazer me dy tela, prerje llamarine me laser, prerje metali me laser, prerje llamarine me lazer me dudul, prerje llamarine me lazer me dy tela
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip