Çmimet e fletëve të galvanizuara të valëzuara

fletë e valëzuar e galvanizuar

Produktet e fletëve të galvanizuara përftohen duke veshur mbështjellje të mbështjellë të nxehtë dhe fletë të mbështjellë të ftohtë me karbon të ulët me zink me metodën e zhytjes së nxehtë. Sipas kërkesave të klientëve, prodhohen produkte për t'u përdorur si role, standarde, gjatësi të dëshiruara, kreshtë, trapezoidale, rrota dhe profile të valëzuara ose murale. Çmimet e fletës së galvanizuar të valëzuar llogariten në varësi të gjerësisë dhe trashësisë.

fletë e valëzuar e galvanizuar
fletë e valëzuar e galvanizuar

Prodhimi i fletëve të galvanizuara të valëzuara

Prodhimi i fletëve të galvanizuara të valëzuar përftohet duke kaluar fletët e sheshta të veshura me zink përmes rulave të formës. Rrudëzimi është një proces i kryer në përputhje me standardet TS 822. Fleta e galvanizuar e valëzuar ka cilësi Dx51. Prodhohet në trashësi ndërmjet 0,4 dhe 1 mm.

Përparësitë e fletës së galvanizuar të valëzuar

I valëzuar galvanizoj llamarina ka shumë përparësi që sjell veshja e zinkut. Materiali është jashtëzakonisht afatgjatë. Edhe kur paloset, nuk ka gërvishtje dhe derdhje në pjesën e veshjes. Është i përshtatshëm për suvatim dhe vizatim të thellë. Është e lehtë për t'u bashkuar dhe lyer. Ka një strukturë rezistente ndaj zjarrit. Duke qenë se është një produkt ekonomik, mund të preferohet të aplikohet në sipërfaqe të mëdha. Është një produkt praktik për t'u aplikuar dhe mbron zonën ku përdoret nga faktorët e jashtëm. Meqenëse mund të instalohet lehtësisht, kursen kohë dhe punë. Meqenëse ofron praktike gjatë transportit, thyerja dhe deformimi nuk ndodh. Është e lehtë për tu lyer, e mban bojën në mënyrë perfekte dhe jep rezultate të mira. Nuk është aq e vështirë për t'u çmontuar sa për t'u montuar.

Fletë e galvanizuar e valëzuar veshjet e çatisë dhe fasadavePërdoret në ndërtimin e elementeve të parafabrikuara të ndërtesave, në prodhimin e objekteve industriale dhe hangareve të avionëve, në ndërtimin e magazinës dhe objekteve të mbyllura, në ndërtimin e ekspozitave portative dhe galerive të panaireve.

Dimensionet e fletës së çatisë së valëzuar

Fleta e galvanizuar e valëzuar është prodhuar nga fletë të mbështjellura 1000 mm. Gjerësia e materialit të marrë pas prodhimit zvogëlohet në 875 mm dhe lartësia e hapit bëhet 18/76.2. Këtu, 18 mm është thellësia e valës, ndërsa 76.2 është gjerësia e valës.

Fletë çati e valëzuar Minimumi maksimale
Trashësia e fletës 0.3 mm 1.20 mm
Gjatësia e fletës 1000 mm 4000 mm

 

 Fletë çati e valëzuar

fletë çati e valëzuar Siguron që zona të ndryshme të bëhen rezistente ndaj kushteve atmosferike. Meqenëse është një material i lehtë, është i lehtë për t'u transportuar në çati. Rrit komoditetin e zonës ku përdoret. Produkti mund të aplikohet me materiale lehtësisht të disponueshme si çekiç, gozhdë dhe çekiç. Është një material i mirë për aplikime në garazh.

Fletë çati e valëzuar
Fletë çati e valëzuar

 

 

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip