Arkivat e kategorisë: Metal çatı kaplama

Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit

Metalçatı trapez sacı

Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit Fletët trapezoidale të galvanizuara janë bërë prej çeliku strukturor të galvanizuar me cilësi të lartë. Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit janë gjithashtu opsione të fletëve trapezoidale. Skajet e saj të rrumbullakosura janë të galvanizuara. Unazat e vinçit mund të vendosen në skajet e sheshta përkatëse. Këto fletë metalike për çati përdoren gjerësisht në të gjithë botën. Format e tyre janë tërheqëse dhe ngjyrat e tyre janë të pasura. Ato janë gjithashtu të forta dhe të qëndrueshme. Çatia metalike […]

Çmimi i fletës Trapezoidale Metal

metal trapez sac fiyatları

Çmimi i fletëve trapezoidale metalike Kostoja e çmimit të fletës trapezoidale metalike luhatet jashtëzakonisht në varësi të llojit të profilit të përdorur. Ka disa faktorë që mund të ndikojnë në kosto. Një kontroll me matës 18 është vendimi më ekonomik, ndërsa një fletë me matës 20 është vendimi më i kushtueshëm. Madhësia e çelikut të përdorur për fletën trapezoidale ndryshon sipas llojit të çatisë. Trashësia e metalit varet nga sa trashë duhet të jeni. Metali […]

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati Ndërsa përmasat e fletëve të valëzuara metalike për çati kanë shumë përparësi, mund të jetë shumë konfuze të kuptosh se cilën madhësi të zgjedhësh. Për fat të mirë, ka disa madhësi standarde të materialit për çati të valëzuar që janë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Në varësi të llojit të përdorimit, mund t'i hidhni një sy njërës prej madhësive shoqëruese të çarçafëve metalikë: […]

75/750 Fletë Trapezoidale Nën Beton

Beton altı trapez sac

Çmimet e fletëve trapezoidale nën beton, çmimet e fletëve të kuvertës, prodhimi i fletëve trapezoidale nën beton 60/940, prodhimi i trapezit nën beton, prodhimi i fletëve trapezoidale nën beton, Stamboll

60/940 Fletë Trapezoidale Betoni

beton altı trapez sac

Çmimet e fletëve trapezoidale nën beton, çmimet e fletëve të kuvertës, prodhimi i fletëve trapezoidale nën beton 60/940, prodhimi i trapezit nën beton, prodhimi i fletëve trapezoidale nën beton, Stamboll

Peshat e fletës trapezoidale

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Peshat e fletës trapezoidale Peshat e fletës trapezoidale ndryshojnë sipas dimensioneve të fletës trapezoidale dhe trashësisë së llamarinës së zinkuar ose të lyer. Mund të llogarisni mbulesën e çatisë duke parë zonën e veshjes dhe peshën e fletës së galvanizuar. Trashësia e fletës (mm) 27/200 100 cm Gjerësia (mt/kg) 27/200 80 cm Gjerësia (mt/kg) 38/151 91 cm Gjerësia (mt/kg) 38/151 76 cm gjerësia (mt/kg) 0 .40 mm 3.86 kg […]

fletë trapezoidale

galvanizli trapez sac,27/200 trapez sac, dış cephe kaplaması, dış cephe kaplama malzemesi, renkli dış cephe kaplama sacı, dış cephe sac kaplama, boyalı trapez sac fiyatları, trapez sac fiyatları

Fletë trapezoidale - Veshje e jashtme Fleta trapezoidale është përgjithësisht materiali i çatisë ose i veshjes së jashtme të strukturave të konstruksionit prej çeliku. Fleta trapezoidale është një material çeliku që përdoret si për pamjen estetike ashtu edhe për ta mbrojtur atë nga kushtet mjedisore, si veshja e jashtme e strukturës së konstruksionit prej çeliku. Meqenëse fleta trapezoidale është e lehtë dhe e lehtë për t'u formësuar, është një produkt lehtësisht i zbatueshëm për veshjen e jashtme. […]

Prodhimi i profilit të galvanizuar

Prodhimi i profilit të galvanizuar Për të prodhuar profil të galvanizuar, fillimisht duhet të njohim prodhimin e profilit të kutisë. Prodhimi i profilit të kutisë bëhet përafërsisht duke prerë fletën e mbështjelljes dhe më pas duke bashkuar dhe salduar dy skajet e skajit të bobinës së fletës së prerë në linjat që ne i quajmë linja e formës së rrotullës. Si të prodhohet profili i galvanizuar? Për të prodhuar profile të galvanizuar, para së gjithash, një spirale çeliku e përshtatshme për prodhimin e profileve të kutisë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip