Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike

Fletë çati e valëzuar

Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike ndryshojnë në varësi të madhësisë së zonës që do të përdoret, materialit që do të përdoret në prodhim dhe dizajnit. Nevoja për një vinç kur aplikoni për struktura të mëdha është një tjetër faktor që ndikon në çmim. Megjithëse kostoja rritet në punën afatgjatë, rezultati i marrë do t'ju kënaqë.

Mbulim metalik

Sistemet e çatisë metalike janë bërë për të mbrojtur strukturën nga kushtet e motit si shiu, bora dhe era. Zbatohet për çatitë me pjerrësi të çatisë së paku %3 dhe çatitë me seksione rrethore dhe të harkuara. Mund të montohet lehtësisht në pothuajse çdo strukturë. Për çatitë e gjata, lejon mbulimin duke përdorur një fletë të vetme. Është një lloj veshjeje e përshtatshme për zgjerim dhe kërkon një kohë të shkurtër për t'u montuar. Në varësi të vendit që do të aplikohet, mund të prodhohen materiale me pamje të ndryshme si pllakë e sheshtë ose shkallë. Kështu, ju mund t'i mbroni ndërtesat tuaja në mënyrën më të mirë pa sakrifikuar imazhin me dizajne të ndryshme.

Fletë çati e valëzuar
Fletë çati e valëzuar

Metal Materialet e çatisë

Materialet e çatisë metalike janë PPGI, alumini, zinku dhe bakri. Ai synon të minimizojë ngarkesën që do të vihet në strukturë me materialin që do të përdoret në prodhim. Ato të bëra nga aliazh alumini tërheqin vëmendjen me strukturat e tyre që janë rezistente edhe ndaj shiut acid. Përveç kësaj, alumini është një material i lehtë dhe ekonomik. Sipas kërkesës së klientit, veshja mund të merret me ngjyra të ndryshme duke shtuar bojë. Ato prej bakri kanë një pamje unike estetike. Bërë nga zinku e galvanizuar ose prodhohet nga përzierja e titanit. çeliku i galvanizuar Ai tregon veçoritë e çelikut inox, duke e bërë produktin më të qëndrueshëm. Nga ana tjetër, titani rrit qëndrueshmërinë e materialit me forcën e tij. Materiali i prodhuar me një përzierje titan-zink është i papërshkueshëm nga uji dhe i përshtatshëm për riciklim.

Llogari purlin e çatisë metalike

Llogaria e çatisë së çatisë metalike hyri në fuqi në 2018 çeliku Bëhet në përputhje me Rregulloren për Parimet e Projektimit, Llogaritjes dhe Ndërtimit të Ndërtesave. Falë kësaj llogaritjeje, e cila përdoret pothuajse në çdo projekt, përcaktohen dimensionet e profilit të përshtatshëm për projektin. Llogaritja e purinës së çatisë metalike mund të bëhet me tabelën excel të zhvilluar në përputhje me rregulloren. Këtu mund të arrini tabelën e llogarisë së çatisë metalike. Rezultatet mund t'i mësoni pasi të vendosni informacionin e kërkuar nga ju në tabelë. Tabela do të përditësohet edhe sipas ndryshimeve që do të bëhen në rregullore.

 

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip