Çmimi i fletës Trapezoidale Metal

metal trapez sac fiyatları

Çmimi i fletës Trapezoidale Metal

Metal Çmimi i fletës trapezoidaleKostoja e pllakës luhatet jashtëzakonisht në varësi të llojit të profilit të përdorur. Ka disa faktorë që mund të ndikojnë në kosto. Një kontroll me matës 18 është vendimi më ekonomik, ndërsa një fletë me matës 20 është vendimi më i kushtueshëm. Madhësia e çelikut të përdorur për fletën trapezoidale ndryshon sipas llojit të çatisë. Trashësia e metalit varet nga sa trashë duhet të jeni. Kostoja e Metal Trapeze varet nga disa variabla, si profili që zgjidhni dhe materialet që përdorni.

Normalisht, sa më i hollë të jetë çmimi i pllakës trapezoidale metalike, aq më i lirë është. një normale Metal pllakë trapezoidalepeshon rreth tre paund për këmbë katrore. Peshon rreth 5 kg për metër katror. Metal Kostoja e fletës trapezoidale, ndryshon në varësi të trashësisë së saj, por opsionet më të rënda do të jenë 16 kg ose 20 kg për metër katror fletë Trapezoidale. Llojet unike të kërkuara të pllakave prej çeliku ose alumini kërkojnë një kohë më të gjatë të prodhimit dhe mund të jenë më të kushtueshme. Lloji i fletës Trapezoidale që zgjidhni do të ndikojë gjithashtu në kosto. Disa janë më të kushtueshme se të tjerët.

metal trapez sac fiyatı
çmimi i fletës trapezoidale metalike

Fletë trapezoidale me një shtresë

Pesha e Çmimit të Fletës Trapezoidale Metal luhatet. Madhësia e fletës trapezoidale me peshë 5 kg metra katrorë. Ndërsa fleta trapezoidale 0.60 mm peshon rreth 6 kg për metër katror, llamarina trapezoidale 0.70 mm peshon 7 kg për metër katror. Kostoja e një llamarine metalike trapezoidale varet nga kontrolli i saj dhe lloje të ndryshme profilesh kushtojnë shuma të ndryshme. Kur merrni parasysh koston, merrni parasysh formën e përgjithshme të fletës Trapezoidale përpara se të zgjidhni një lloj të veçantë fletë metalike Trapezoidale. Ashtu si përfundimi, trashësia gjithashtu do të ndikojë në kosto.

Kostoja e një llamarine metalike trapezoidale varet nga trashësia e saj. Ndërsa një fletë çati standarde peshon 5 kg, një fletë çati me madhësi të lartë dhe të trashë është pothuajse 10 kg për metër katror. Fletë trapezoidale 1 mm është zgjedhja më e kushtueshme, 0.40 mm fletë trapezoidale është më e përballueshme. Trashësia dhe profili i fletëve Metal Trapezoidale mund të ndikojë ndjeshëm në pjesën e sipërme. Nëse po mendoni të blini një Trapez metalik për një fletë trapezoidale, sigurohuni që të mësoni pak për koston e tij përpara se të bëni një zgjedhje.

Çmimi i fletës Trapezoidale Metal Njështresor 

Ekziston një shumëllojshmëri e gjerë e çmimeve të fletëve metalike trapezoidale. Më e lira është 0.4 mm dhe më e trasha është 1.2 mm. Është shumë e rëndësishme të arrihen dallimet ndërmjet këtyre dy materialeve. Një artikull me notë më të lartë është më i fuqishëm. Një material i klasës më të ulët mund të përdoret në sipërfaqet e jashtme. Pavarësisht nga një fletë metalike Trapezoidale, ajo mund të shndërrohet në një kornizë të rregullimit të dyshemesë prej çeliku. Një pjesë e rëndësishme mund të përdoret gjithashtu për qëllime të ndryshme.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip