Prodhimi i poleve omega

omega direk imalat, omega direk istanbul, omega direk fiyatları

Shtyllat omega vendosen në anë të rrugës për të garantuar sigurinë.  shenjë paralajmëruese e komunikacionitAto janë shtylla çeliku të veshura me galvanizim që përdoren për të ndihmuar në montimin e shtyllave. polet tuaja omega Duke qenë prej çeliku të galvanizuar, struktura e tij e fortë, rezistenca ndaj oksidimit, pra korrozionit, e bën atë rezistent ndaj kushteve të ndryshme klimatike. Shtyllat e shpuara Omega lejojnë rregullimin e lartësisë në instalimin e shenjave paralajmëruese të trafikut dhe shenjave të tjera të ngjashme.

Omega Direct Stamboll

Arsyet për zgjedhjen e shtyllave të pllakës omega:

 •  E veshur me galvanizim,
 • Është afatgjatë,
 • Dallimi nga shtyllat e tubit është se pllakat mbeten të qëndrueshme dhe nuk rrotullohen,
 • Meqenëse numri i vrimave është i lartë, pllaka mund të montohet në lartësinë e dëshiruar.
 • Është e lehtë për t'u montuar,
 • Më shumë se një pjatë mund të ngjitet në polet omega,
 • Ripërdorimi është i mundur,
 • Polet omega janë të vështira për t'u përkulur,
 • Omega polet kanë një jetë mesatare prej 20 vjetësh,
omega-direk-uretimi
omega-prodhimi i drejtpërdrejtë

Dimensionet e prodhimit të mastit Omega

 • Shtylla omega (3 mm) 2 mt
 • Shtylla omega (3 mm) 2.5 m
 • Shtylla omega (3 mm) 3 mt
 • Shtylla omega (3mm) 3,5 m
 • Shtylla omega (3 mm) 4 mt
 • Shtylla omega (4 mm) 2 mt
 • Shtylla omega (4mm) 2.5 m
 • Shtylla omega (4 mm) 3 mt
 • Shtylla omega (4mm) 3,5 m
 • Shtylla omega (4 mm) 4 mt
 • Shtylla omega ( 5 mm ) 2,5 m
 • Shtylla omega (5 mm) 3 mt
 • Shtylla omega (5 mm) 3,5 mt
 • Shtylla omega (5 mm) 4 mt

Shtylla Omega Ne prodhojmë shtylla omega në dimensionet e dëshiruara në punishten tonë të prodhimit në Stamboll. Kapaciteti ynë mujor i prodhimit të poleve omega është mbi 20000 copë. Omega direct ndodhet në Stamboll Dudullu prodhimi i poleve omega Ne prodhojmë në objektin tonë. Ne po prodhojmë shtylla omega për shumë kompani të mëdha si nënkontraktor. Në 4 vitet e fundit kemi prodhuar omega shtylla dhe sinjalistikë rrugore për shumë tendera të Drejtorisë së Përgjithshme të Autostradave.

omega direk imalat
prodhimi i poleve omega

Çmimet Omega Mast

Çmimet e poleve omega Varet nga disa materiale të ndryshme. Shtyllat omega janë prodhuar nga llamarina e zezë. Ndryshimi i çmimeve të fletëve të zeza ndryshon edhe çmimet omega pole. Shtyllat Omega mund të prodhohen midis 2 metra dhe 5 metra. Në prodhimin e poleve Omega, numri i vrimave në të ndryshon sipas prodhimit 2 metra dhe 5 metra. Numri i vrimave në polin omega është gjithashtu kosto. Çmimet omega polegjithashtu ndikon.

Direkët omega përdoren përgjithësisht për sigurinë rrugore.  shenjë paralajmëruese e komunikacionitAto janë shtylla prej çeliku të galvanizuar që përdoren për montimin e pllakave në tokë. Bërë prej çeliku të galvanizuar pol omegaAto janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë dhe rezistencën ndaj korrozionit. Me strukturën e saj të shpuar të bërë nga shpimi nga pjesa e mesme e shtyllave Omega, bën të mundur montimin e lehtë të shenjës paralajmëruese të trafikut dhe materialeve të tjera në lartësinë e dëshiruar.

Shtylla Omega mund të prodhohet në madhësi të ndryshme si 149 mm dhe 136 mm. Shtyllat omega janë bërë prej fletë çeliku të zezë. Ne po prodhojmë shtyllën e trafikut Omega në punëtorinë tonë të Stambollit.

Karakteristikat Omega Mast

 • Shtyllat omega janë të galvanizuara me zhytje të nxehtë. Poli omega i galvanizuar ka një jetë mesatare prej 20 vjetësh.
 • Trashësia e fletës së shtyllave Omega mund të jetë 3 mm, 4 mm ose 5 mm në varësi të preferencës.
 • Më shumë se një shenjë paralajmëruese mund t'i bashkëngjitet poleve omega.
 • 2 metra pol omega, mund të prodhohet omega pol 2.5 metra, omega pol 3 metër, omega pol 4 metër ose omega pol 5 metra.
 • Ka 40 deri në 120 vrima në polin Omega. Hapësira e vrimave të poleve omega është 20 mm. Madhësia e vrimës së postës Omega është 10 mm.
 • Omega pole nuk ka kosto mirëmbajtjeje.
 • Shtylla omega mund të përdoret brenda dhe jashtë.
 • Çmimet omega pole janë ekonomike.
 • Mund të montohet lehtësisht me një makineri çekiçi me shtylla Omega.
 • Prodhimi i poleve omega mund të bëhet në masën e dëshiruar.

Trashësia dhe çmimi i fletës që do të përdoret për prodhimin e poleve omega
Trashësia e galvanizuar: 275 gr /m2
Kostoja e punës për prerjen dhe përkuljen e llamarinës për prodhimin e shtyllave omega
Për prodhimin e poleve omega çmimet e fletëveJu mund ta përdorni atë në faqen tonë të internetit.

Çmimet Omega Mast

Çmimet omega pole Gjatë llogaritjes, duhet të shohim dy çmimet më të rëndësishme të fletëve të artikujve dhe çmimet e veshjes së galvanizuar. Çmimet aktuale të fletëveMund ta shikoni në këtë lidhje. Veshje e galvanizuar çmimet variojnë sipas sipërfaqes së zonës që do të lyhet ose tonazhit të materialit që do të galvanizohet.

Çfarë është Omega Mast?

poli omega përdoret kryesisht për të garantuar sigurinë në rrugë  shenjë paralajmëruese e komunikacionitKëto janë shtyllat e çelikut që përdoren në montimin e shtyllave në tokë. Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë dhe rezistencën ndaj korrozionit. Me strukturën e saj të shpuar të bërë nga shpimi nga pjesa e mesme e shtyllave Omega, bën të mundur montimin e lehtë të shenjës paralajmëruese të trafikut dhe materialeve të tjera në lartësinë e dëshiruar.

Çmimet e poleve omega Varet nga disa materiale të ndryshme. Shtyllat omega janë prodhuar nga llamarina e zezë. Ndryshimi i çmimeve të fletëve të zeza ndryshon edhe çmimet omega pole. Shtyllat Omega mund të prodhohen midis 2 metra dhe 5 metra. Në prodhimin e poleve Omega, numri i vrimave në të ndryshon sipas prodhimit 2 metra dhe 5 metra. Numri i vrimave në polin omega është gjithashtu kosto. Çmimet omega polegjithashtu ndikon. Thamë se çmimet e poleve Omega varen nga çmimet e fletëve të zeza të përdorura. Shtyllat Omega mund të prodhohen nga fletë çeliku e mbështjellë e zezë me një trashësi prej dy milimetra e gjysmë deri në 5 milimetra. Prodhimi i poleve omega Trashësia e fletës që do të përdoret ndikon në çmimin e shtyllës Omega. Drejtoria e Përgjithshme e Autostradave preferon përgjithësisht shtyllat Omega me trashësi 4 milimetra dhe gjatësi dy metra e gjysmë.

Për shembull, le të shpjegojmë prodhimin e shtyllave Omega nga një fletë me trashësi 4 mm dhe llogaritjen e çmimit të shtyllave Omega. Le të llogarisim llamarinën që do të blejmë për prodhimin e shtyllës Omega 4 milimetra, gjerësia 1500 milimetra dhe gjatësia e shtyllës Omega dy metra e gjysmë.
Formula e llogaritjes së peshës së fletës: trashësia x gjerësia x lartësia x graviteti specifik (7,85)/1000000 = kg

Kjo do të thotë, nëse supozojmë se do të prodhojmë një shtyllë omega me gjerësi 149 nga një fletë metalike. 10 pole omega mund të prodhohen nga një pjatë me fletë të mbështjellë të nxehtë. Për çdo shtyllë omega, lihet 1 mm humbje gjatë prerjes së llamarinës. Për këtë arsye, gjerësia e shtyllës omega llogaritet nga 149 mm në vend të 150 mm.

Llogaritja e peshës së poleve omega: 4 x 149 x 2500 x 7.85 / 1000000 = 11.70 kg është pesha e një poli omega. Veshja e galvanizuar dhe vrimat nuk merren parasysh në këtë llogaritje të peshës.

Karakteristikat Omega Mast

 • Shtyllat omega janë të galvanizuara me zhytje të nxehtë. Poli omega i galvanizuar ka një jetë mesatare prej 20 vjetësh.
 • Trashësia e fletës së shtyllave Omega mund të jetë 3 mm, 4 mm ose 5 mm në varësi të preferencës.
 • Më shumë se një shenjë paralajmëruese mund t'i bashkëngjitet poleve omega.
 • 2 metra pol omega, mund të prodhohet omega pol 2.5 metra, omega pol 3 metër, omega pol 4 metër ose omega pol 5 metra.
 • Ka 40 deri në 120 vrima në polin Omega. Hapësira e vrimave të poleve omega është 20 mm. Madhësia e vrimës së postës Omega është 10 mm.
 • Omega pole nuk ka kosto mirëmbajtjeje.
 • Shtylla omega mund të përdoret brenda dhe jashtë.
 • Çmimet omega pole janë ekonomike.
 • Mund të montohet lehtësisht me një makineri çekiçi me shtylla Omega.
 • Prodhimi i poleve omega mund të bëhet në masën e dëshiruar.

Çmimet omega pole

Çmimet omega pole Gjatë llogaritjes, duhet të shohim dy çmimet më të rëndësishme të fletëve të artikujve dhe çmimet e veshjes së galvanizuar. Çmimet aktuale të fletëveMund ta shikoni në këtë lidhje. Veshje e galvanizuar çmimet variojnë sipas sipërfaqes së zonës që do të lyhet ose tonazhit të materialit që do të galvanizohet.

2,5 mm omega pole çmimi 76,46 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega pol 3 mm 83,76 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega 4 mm 98,34 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega 5 mm 112,93 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega pole 2.5 metra
3 metra omega pole cmimi
4 metra omega pole cmimi
5 metra omega pole cmimi

Siç shihet, çmimet e poleve omega ndryshojnë sipas trashësisë dhe gjatësisë së fletës. Çmimet e mësipërme janë llogaritur sipas gjatësisë 2500 mm.

poli omega të cilat ne zakonisht i përdorim për të garantuar sigurinë në rrugë. shenjë paralajmëruese e komunikacionitKëto janë shtyllat e çelikut që përdoren në montimin e shtyllave. Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë. Me strukturën e saj të shpuar të bërë nga shpimi nga pjesa e mesme e shtyllave Omega, bën të mundur montimin e lehtë të shenjës paralajmëruese të trafikut dhe materialeve të tjera në lartësinë e dëshiruar.

Si prodhohet shtylla Omega?

Shtyllat omega prodhohen nga llamarina e zezë. Për shkak të strukturës së fletës së mbështjellë të nxehtë, ajo është e hapur ndaj korrozionit atmosferik. Meqenëse shtyllat omega përdoren jashtë, fletët e mbështjellës së nxehtë mbulohen me galvanizim të nxehtë gjatë prodhimit të shtyllave omega në mënyrë që të jenë të përshtatshme për shi dhe kushte të ngjashme me lagështirë. shtylla omega të zinkuar me zhytje të nxehtë Ato sigurojnë mbrojtje nga korrozioni dhe zgjasin jetën e tij.

Shtyllat Omega mund të prodhohen nga 2 metra deri në 5 metra në varësi të preferencës. në specifikimin e Drejtorisë së Përgjithshme të Autostradave, pra KGM. pol omega prodhimit Standardet janë si më poshtë.

Shtylla omega duhet të jetë 4 mm e trashë,
Shtyllat omega duhet të mbulohen me 275 gr/m2 të galvanizuar,
Shtyllat omega duhet të jenë 2.5 metra të gjata,
Numri i vrimave mbi polet omega duhet të jetë 70,
Shtyllat omega duhet të hapen 149 mm.

Omega-mast-prodhim-stamboll

Karakteristikat Omega Mast

 • Shtyllat omega janë të galvanizuara me zhytje të nxehtë. Poli omega i galvanizuar ka një jetë mesatare prej 20 vjetësh.
 • Trashësia e fletës së shtyllave Omega mund të jetë 3 mm, 4 mm ose 5 mm në varësi të preferencës.
 • Më shumë se një shenjë paralajmëruese mund t'i bashkëngjitet poleve omega.
 • 2 metra pol omega, mund të prodhohet omega pol 2.5 metra, omega pol 3 metër, omega pol 4 metër ose omega pol 5 metra.
 • Ka 40 deri në 120 vrima në polin Omega. Hapësira e vrimave të poleve omega është 20 mm. Madhësia e vrimës së postës Omega është 10 mm.
 • Omega pole nuk ka kosto mirëmbajtjeje.
 • Shtylla omega mund të përdoret brenda dhe jashtë.
 • Çmimet omega pole janë ekonomike.
 • Mund të montohet lehtësisht me një makineri çekiçi me shtylla Omega.
 • Prodhimi i poleve omega mund të bëhet në masën e dëshiruar.

Shtyllat omega quhen edhe shtylla rrugore. Shtyllat e trafikut janë shtyllat më të lehta dhe më të dobishme dhe pa mirëmbajtje. Preferohet që polet omega të jenë afatgjatë dhe pa mirëmbajtje për faktin se janë të zinkuar.

Çmimet omega pole

Çmimet e poleve omega ndryshojnë sipas trashësisë së fletës që do të përdoret dhe gjatësisë së shtyllës omega. Fleta e petëzuar e nxehtë përdoret gjatë llogaritjes së shtyllës Omega që përdoret për vendosjen e shenjave të trafikut. Dimensionet standarde të gjerësisë së fletëve të petëzuara në nxehtësi janë 1000 mm, 1200 mm dhe 1500 mm. Është e mundur të prodhohen mesatarisht 10 shtylla omega nga një fletë pllake 1500 mm e gjerë dhe 2500 mm e gjatë. Gjerësia e poleve omega është e dy llojeve. Mund të prodhohen shtylla omega 149 mm dhe shtylla omega 136 mm.

Llogaritësi i çmimit të drejtpërdrejtë Omega

Trashësia dhe çmimi i fletës që do të përdoret për prodhimin e poleve omega
Trashësia e galvanizuar: 275 gr /m2
Kostoja e punës për prerjen dhe përkuljen e llamarinës për prodhimin e shtyllave omega
Për prodhimin e poleve omega çmimet e fletëveJu mund ta përdorni atë në faqen tonë të internetit.

Shembull i llogaritjes së kostos së prodhimit të drejtpërdrejtë Omega (tetor 2019)
Çmimi i fletës së zezë: 550 usd/ton
Veshje e galvanizuar me zhytje të nxehtë: 310 usd/ton
Puna e prerjes dhe lakimit të llamarinës + transporti:
Nëse marrim si shembull prodhimin e shtyllave omega 2.5 metra nga llamarina 4 mm, fillimisht le të llogarisim peshën e fletës që do të përdorim për një omegapol.
Shënim: Shtyllat omega shiten me njehsor ose me numrin e njësive gjatë llogaritjes.
4 mm fletë metalike x 150 mm gjerësi (1 mm është mbetje prerëse) x 2500 mm (gjatësia e shtyllës Omega) x 7,85 / 1000000 = pesha e një shtylle omega
4x150x2500x7,85/1000000 = 11,78 kg
Thamë që çmimi i fletës që do të blinim për të prodhuar shtyllat Omega ishte 550 usd/ton.
Meqenëse një pol omega peshon 11.78
11,78×0,550 = 6,48 usd /copë
Thamë se çmimi i veshjes së galvanizuar të nxehtë është 310 usd për ton. Kostoja e veshjes së galvanizuar për një shtyllë omega: 11,78x 0,310 = 3,65 usd /copë
Nëse pranojmë normën prej 6,48 usd + 3,65 usd = 10,13 usd/njësi 5,83 USD,
Gjejmë koston 10,13 x 5,83 = 59,06 TL për copë pa punë dhe pa veshje të galvanizuar.
Ne mund të pranojmë koston mesatare të punës për polin Omega si 20 TL për copë.

Në përmbledhje
Kostoja e fletës Omega për copë: 59,06 TL
Kostoja e veshjes së galvanizuar me shtylla omega për copë: 21,28 TL
Prerja e llamarinës, përkulja e llamarinës dhe shpimi i llamarinës + transporti për ndërtimin e shtyllave omega: 20 TL
Kostoja direkte Omega: 59,06 + 21,28 + 20 = 100,34 TL / COPE

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip