P235GH Çeliqet e bojlerit

cilësia p355 - cilësia Erdemir 6345

P235GH Çeliqet e bojlerit

P235GH Çeliqet e kaldajës materiali është çeliku jo i lidhur i përcaktuar në sistemin EN 10028 dhe EN10216. Ofron plasticitet të mirë, qëndrueshmëri, përkulje të ftohtë dhe veti saldimi edhe në temperatura të larta. Shkronja "P" do të thotë "e saldueshme", "G" do të thotë "soft annealed" dhe "H" qëndron për "hardened". Krahasuar me materialin P265GH, P235GH Çeliqet e kaldajës Ka përbërje kimike të ngjashme, por përmbajtje më të ulët të karbonit dhe përmbajtje më të lartë të manganit. Çeliqet e kaldajës P235GH, Ka efikasitet dhe forcë më të ulët në tërheqje në krahasim me P265GH.

 

Seritë EN 10216 dhe EN 10028 përkatësisht specifikuan tuba dhe pllaka çeliku pa tela për qëllime printimi. EN 10216 Pjesa 2 EN10028 pjesa 2 specifikonte gypat e çelikut jo të aliazhuar dhe të aliazhuar me vetitë e specifikuara të temperaturës së lartë, ndërsa EN10028 pjesa 2 specifikonte pllaka çeliku jo të aliazhuar dhe të aliazhuar me vetitë e specifikuara të temperaturës së lartë. P235GH Çeliqet e kaldajës, ASTM A285/A285M Është një aliazh i veçantë i aliazhuar në standardin evropian, i cili në standard quhet edhe çelik C i cilësisë A285. Tubi pa tela P235GH dhe fletët P235GH janë për qëllime presioni, të përdorura kryesisht në prodhimin e kaldajave dhe shkëmbyesve të nxehtësisë, tubave me avull dhe enëve nën presion.

FLETË BOILER ERDEMİR

P235GH Materiali është i disponueshëm në treg në kushte të ndryshme të trajtuara, duke përfshirë gjendjen e normalizuar. Format e çeliqeve P235GH të disponueshme në tregun industrial duke përfshirë: Pllaka dhe Pllaka çeliku, Tuba dhe Tuba, Billets, Unaza dhe Blloqe të Falsifikuara etj. Standardet përkatëse në vende të ndryshme:

EN 10216-2 P235GH / DIN 17175 St 35.8

ASTM A285 Klasa C / DIN 1.0345 / JIS SB410

Erdemir P235GH – Fletët e kaldajës H2

Fletë kaldaja cilësore Erdemir 6335 p235gh korrespondon me standardin. Fleta e kaldajës Erdemir p235gh njihet për cilësinë e saj 6335, e cila është cilësia Erdemir. Raporti i silicës së fletëve të bojlerit të cilësisë p235gh me karbon seciyes 0,16 max është gjithashtu më i ulët se klasat alternative.

 

Ekuivalent standard ERDEMIR
Cilësia Nr.
C Si
maksimumi
mn P
maksimumi
S
maksimumi
Marr
min.
N(3)
maksimumi
kr(1)
maksimumi
C(1)
maksimumi
B.C(1)
maksimumi
nb
maksimumi
Ni(1)
maksimumi
Ti
maksimumi
V
maksimumi
Standard Cilësia
EN 10028-2 P235GH 6335(2) 0.16 maksimum. 0,35 0.60-1.20 0,025 0,010 0,020 0,012 0,30 0,30 0,08 0,020 0,30 0,03 0,02
EN 10028-2 P265GH 6341(2) 0.20 maksimumi. 0,40 0.80-1.40 0,025 0,010 0,020 0,012 0,30 0,30 0,08 0,020 0,30 0,03 0,02
EN 10028-2 P295GH 6347(2) 0.08 – 0.20 0,40 0.90-1.50 0,025 0,010 0,020 0,012 0,30 0,30 0,08 0,020 0,30 0,03 0,02
EN 10028-2 P355GH 6352 0.10 – 0.22 0,60 1.10-1.70 0,025 0,010 0,020 0,012 0,30 0,30 0,08 0,040 0,30 0,03 0,02

llamarina, llamarina, llamarina, çmimi i llamarinës, çmimi i hekurit dhe çelikut, çmimet e Erdemirit, çmimet e kardemirit, çmimet e llamarinës së galvanizuar

P235GH përbërje kimike:

C Si mn P S kr C Ni B.C
≤0,16 ≤0,35 0,6-1,2 ≤0.025 ≤0,01 ≤0.3 ≤0.3 ≤0.3 ≤0.08

P235GH vetitë mekanike:

klasës Rezistenca në tërheqje Rm Forca e rendimentit YS Shtesa A (%)
P235GH 350 – 480 MPa në 20°C 185 – 235 MPa në 20°C > 24

P235GH ofron një gamë të gjerë aplikimesh, të tilla si impiantet e përpunimit në industritë kimike, termocentralet dhe veglat dhe impiantet e përpunimit në industrinë e transportit, plehrave dhe ushqimit.

DIN EN10216 çeliku P235GH Tubi zakonisht përdoret për tubacionin me presion të lartë të bojlerit. Çeliqet e kaldajës P235GH dhe furnizon tuba të madhësive dhe specifikimeve të ndryshme, si dhe Pllaka çeliku P235GH furnizon sasi të mëdha. Nëse jeni duke kërkuar për këtë material, ju lutemi na kontaktoni ose kërkoni një ofertë.

FLETË KALADA P235GH 1,0345

P235GH

ERDEMİR 6335 Çeliqet e kaldajës

Çeliqet rezistente ndaj gradëve 150°-200°C

https://kazansaclari.com/

https://kazansaci.com

https://kazansaci.eu/

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip