P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij?

P355NH çelik kalitesi kimyasal analizi

P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij?

Ju mund të pyesni se cilat janë vetitë kimike të P355NL1. Kur shikoni përbërjen e çelikut, ai është një çelik karboni me rezistencë të lartë në tërheqje. Ka shumë lloje të çelikut. Ka 12 seri të ndryshme dhe rreth 350 variante të ndryshme, secila me karakteristikat e veta. Nëse keni nevojë për më shumë informacion rreth këtyre çeliqeve, vazhdoni të lexoni këtë artikull. Do t'ju japë një pasqyrë të ndryshimeve midis secilit.

P355NH çelik kalitesi kimyasal analizi
Analiza kimike e klasës së çelikut P355NH

P355NH Erdemir Cilësia

Çeliku P355NH përdoret në enët nën presion për shkak të saldueshmërisë së tij të mirë. Rezistenca e tij në tërheqje është në intervalin 275-460 N/mm2. Është çelik i normalizuar me një forcë rendimenti minimal prej 275-460 N/mm2. Ky çelik është një zgjedhje popullore midis fabrikuesve në mbarë botën. Forca minimale e rendimentit është renditur si MPa. Ka saldim të shkëlqyeshëm dhe rezistencë ndaj plasaritjeve të brishtë.

6353 Ekuivalent i standardit të cilësisë Erdemir P355NH është.

p355nl1
p355nl1
  • 6353 Ekuivalent i standardit të cilësisë Erdemir P355NH është.
  • P355NH Ekuivalenti i cilësisë është 6353 Erdemir Quality.
  • Ekuivalenti i standardit P355NL1 është i cilësisë Erdemir 6355
  • Ekuivalenti standard i P355NH është cilësia Erdemir 6355.

P355NHpërdoret për komponentët e enëve nën presion. Ka saldim të shkëlqyeshëm dhe rezistencë të mirë ndaj plasaritjeve të brishtë. Prodhuesit në mbarë botën e përdorin këtë çelik për ruajtjen e gazeve të kompresuara. Është një klasë çeliku e normalizuar me një forcë rendimenti minimal prej 275-460 N/mm2. Përveç saldueshmërisë dhe rezistencës ndaj plasaritjes së brishtë, P355NH gjithashtu ka stabilitet të mirë dimensionale.

Standardi EN 10028-3 mbulon një gamë të gjerë çeliku me kokrriza të imta me shkallë presioni dhe të saldueshëm. Këto nota karakterizohen nga një forcë rendimenti minimale në MPa. Këta çeliqe ndahen më tej sipas temperaturave të tyre të testit të ndikimit. Për shembull, çeliqet N dhe NH testohen në -20°C. Klasat P355NL1 dhe P355NL2 testohen në -40–50°C.

Standardi për çeliqet nën presion është EN 10028-3. Tre klasat e çelikut dallohen nga forca e tyre minimale e rendimentit në MPa dhe ndahen më tej sipas temperaturës së provës së ndikimit. Të tre klasat ndahen më tej sipas forcës së tyre në tërheqje. Çeliqet N dhe NH vlerësohen për testimin e ndikimit në -20 gradë C. Çeliqet NL1 dhe NH janë testuar në -40 gradë C.

Klasat P355NL1 dhe P355NL2

EN 10028-3 Klasa e çelikut është një çelik nën presion me një forcë rendimenti minimal prej 275 MPa. Rezistenca në tërheqje përcaktohet nga temperaturat e provës së goditjes midis -20 dhe 50 gradë C. Standardi EN 10028-3 është i barabartë me standardet EN 10113-1. Rekomandohet për prodhimin e çelikut nën presion. Megjithatë, standardi nuk specifikon temperaturën e provës së ndikimit.

EN 10028-3 Klasa e çelikut është një çelik me rezistencë të ulët në tërheqje për qëllime presioni. Forca minimale e rendimentit është 275 MPa. Forca e tij në tërheqje është 460 MPa. Vetitë tërheqëse varen nga mënyra se si është farkëtuar. Për shembull, a P355NH Një enë nën presion është bërë nga EN10028-3 Klasa e çelikut është një çelik i normalizuar me një forcë rendimenti prej 275-460 N/mm2.

EN 10028-3 ERDEMIR STANDARD

P355NH grade çeliku është një enë nën presion çeliku. Rezistenca e tij e lartë ndaj plasaritjeve të brishta e bën atë një zgjedhje të shkëlqyer për ruajtjen e gazrave të ngjeshur. Rezistenca në tërheqje përcaktohet nga standardi EN 10025-3. Forca e rendimentit është 280 mm2 në 50°C. Rezistenca në tërheqje e këtij çeliku është 260 MPa. Forca minimale e rendimentit është 450 MPa.

EN 10028-3 Klasa e çelikut është një çelik enë nën presion me saldim të shkëlqyer dhe rezistencë të lartë ndaj plasaritjeve të brishtë. Është gjithashtu një standard për ruajtjen e gazit të kompresuar. Forca minimale e rendimentit është 275-460 N/mm2. Vetitë e tij mekanike dhe kimike janë renditur në formën e një tabele. P355NH Nuk ka asnjë aliazh të njohur për Një opsion ideal për rezervuarët e magazinimit.

P355NHështë një klasë çeliku e enës nën presion me saldim të mirë dhe rezistencë të lartë ndaj plasaritjeve të brishtë. Forca minimale e rendimentit 275-460 N/mm2 është forca e nevojshme për enët nën presion. Nëse jeni duke kërkuar për cilësi çeliku të enës nën presion EN10025-3 Ju mund t'i besoni standardit. Forca minimale e rendimentit të cilësisë 500 N/mm2eshte .

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip