Llogaritja e peshës së fletës inox

[CP_CALCULATED_FIELDS ID=”6″]

Peshat e fletës inox përcaktohen sipas dimensioneve të pllakës. Pesha specifike e çelikut merret si 7,85. Prandaj, është 1 mm i trashë, 1 metër i gjerë dhe 2 metra i gjatë. fletë inox Pesha e pllakës është afërsisht 16 kg.Formula e llogaritjes së peshës së pllakës së llamarinës inox është si më poshtë.

(Trashësia x Gjerësia x Gjatësia x 7,85 )/1000000 = Kg

 Peshat e fletëve të çelikut inox  
TRASHËSIA (mm)1000x2000 mm1250x2500 mm1500x3000 mm
Pesha e pjatësPesha e pjatës Pesha e pjatës
0.406.4 kg10 kg14.4 kg
0.508 kg12.5 kg18 kg
0.609,6 kg15 kg21.6 kg
0.7011.2 kg17.5 kg25.2 kg
0.8012.8 kg20 kg28.8 kg
1.0016 kg25 kg36 kg
1.2019.2 kg30 kg43.2 kg
1.5024 kg37.5 kg54 kg
2.0032 kg50 kg72 kg
2.5040 kg62.5 kg90 kg
3.0048 kg75 kg108 kg
4.0064 kg100 kg144 kg
5.0080 kg125 kg180 kg
6.0096 kg150 kg216 kg
7.00112 kg175 kg252 kg
8.00128 kg200 kg288 kg
10.00160 kg250 kg360 kg
12.00192 kg300 kg432 kg
15.00240 kg375 kg540 kg
18.00288 kg450 kg648 kg
20.00320 kg500 kg720 kg
25.00400 kg625 kg900 kg
30.00480 kg750 kg1080 kg
35.00560 kg875 kg1260 kg
40.00640 kg1000 kg1440 kg
45.00720 kg1125 kg1620 kg
50.00800 kg1250 kg1800 kg
310-kalite-paslanmaz
310-cilesi-inox

Llogaritja e peshës së fletës inox Formula: Gjatësia (m) x Gjerësia (m) x Trashësia (mm) x 7.80. Ky mjet është i dobishëm për llogaritjen e peshës së një fletë, pllake ose rrethi inox.

Formula e llogaritjes së peshës së fletës inox

Ky mjet është krijuar për të llogaritur peshën e fletës së çelikut inox. Llogaritja për çdo madhësi faqe është si më poshtë:

Futni peshën totale të fletës inox duke përdorur këtë mjet. Të dhënat e llogaritjes së kalkulatorit shfaqen në fushat e daljes së faqes së internetit.

fletë inox Pesha mund të llogaritet si më poshtë. Ne përdorim një shembull për materialin e çelikut të nikelit dhe fletën e çelikut inox me madhësinë e mëposhtme të të dhënave: Gjatësia = 2000 mm (2m), Gjerësia = 1000 mm, Trashësia = 0,5 mm, Llogaritja e peshës: Pesha (g) = (2000)

316-kalite-paslanmaz
316-cilesi-inox

Ky mjet përdoret për të llogaritur peshën e fletës së çelikut inox. Këto kalkulatorë mund të përdoren për çdo metal inox ose me ngjyra, duke përfshirë lidhjet e nikelit dhe titanit.

Kjo fletë llogarit peshën e një fletë çeliku inox të dhënë në gjatësi, gjerësi dhe trashësi.

Llogaritja e peshës së fletës është e disponueshme për llojet e mëposhtme të çelikut: fletë çeliku me trashësi 0,4-10,0 mm dhe gjerësi 1000-2000 mm; Fletë çeliku me trashësi 10,0-16,0 mm dhe gjerësi 1500-2000 mm; Shirita çeliku 0,50-3,00 mm të trasha, 100 – 1800 mm të gjera

paslanmaz-celik-turleri
turne inox-çelik

Ky aplikacion llogarit peshën e një faqeje. Për shembull, llogaritni peshën e një pllake çeliku 6 'x 3' x 1/2". Pesha do të shfaqet si në matjet metrike ashtu edhe në ato perandorake.

Ky kalkulator mund të përdoret për të llogaritur peshën e një fletë materiali. Së pari, përdorni menytë rënëse për të zgjedhur trashësinë e materialit në inç dhe llojin e materialit. Pas kësaj, thjesht plotësoni disa matje bazë dhe do të merrni një vlerësim se sa do të peshojë materiali. Ju gjithashtu mund të vendosni opsionalisht një çmim për paund ose për këmbë katrore për konvertimin e peshës.

Fletë metalike është çdo metal që mund të bëhet në një copë të hollë të sheshtë. Fletët përdoren gjerësisht në industrinë e çelikut inox. Në mënyrë tipike, një fletë prej çeliku inox ka përmasa rreth 4 këmbë me 8 këmbë dhe peshon rreth 500 paund. Ne kemi ofruar disa tabela më poshtë për t'ju referuar mbështetësve më të zakonshëm prej çeliku inox.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip