Çelik inox

paslanmaz-sac

Çfarë është fletë inox?

Lidhja e çelikut inox është një aliazh hekuri që përmban të paktën % 10,5 krom. Këtu, kromi prodhon një shtresë të hollë oksidi, të quajtur një shtresë, në sipërfaqen e çelikut. Kjo parandalon mbrojtjen e produktit nga korrozioni i sipërfaqes; Rritja e sasisë së kromit siguron rezistencë të lartë ndaj korrozionit të përgjithshëm. Lidhja e çelikut inox përmban gjithashtu sasi të ndryshme mangani, silikoni dhe karboni. Elementë të tjerë si molibden dhe nikeli mund të shtohen për të dhënë veti thelbësore, duke përfshirë një rritje të mirë të rezistencës ndaj korrozionit dhe formueshmëri të përmirësuar.

paslanmaz-celik-turleri
turne inox-çelik

Si të përcaktohet cilësia e llamarinës inox të prodhuar?

Në prodhimin industrial të fletëve inox, prodhimi i pllakave të llamarinës inox kryhet nën drejtimin e ekspertëve profesionistë. Në këtë mënyrë, ata i ndihmojnë prodhuesit të nxjerrin në pah cilësinë e përsosur të cilësisë së pllakës në përputhje me kërkesat e blerësve për cilësi. INOKS , Është zhvilluar duke përdorur lëndë të para të besueshme dhe me cilësi të lartë dhe është testuar saktësisht përpara prodhimit të inoksit për të siguruar cilësinë e prodhimit të produktit. Kontrolli i cilësisë është të shikoni cilësinë e produktit të pllakave prej çeliku inox.

Prodhimi i pllakave inox bëhet duke marrë parasysh standardet ndërkombëtare dhe kombëtare të cilësisë së produktit. Është bërë gjithashtu duke marrë parasysh normat e instalimit të industrisë në lidhje me prodhimin e pllakës inox. Falë teknologjisë më të fundit dhe mjeteve moderne, efikasiteti sigurohet në të gjitha fazat e produktit.

të materialit
Në industrinë e prodhimit, testimi bëhet kryesisht për të siguruar cilësinë e produktit. Testet e kryera në objektin e prodhimit janë të tilla si testi i rezistencës, testi i fortësisë, testi i korrozionit inox, testi pozitiv i identifikimit të materialit. Në produkt kryhen teste të tjera si testi i rrafshimit, testi i flakjes, makro testi, testi mikro dhe testi kimik dhe testi mekanik.

CILËSIA INOKS

cilësia e pllakave – Lidhja e çelikut inox është një nga lidhjet më të njohura të përdorura në shumë aplikime për shkak të vetive të shkëlqyera. Prandaj, pllakat inox kanë veti të shkëlqyera si qëndrueshmëri e lartë, fleksibilitet, anti-korrozioni, jetëgjatësi, saktësi dimensionale, cilësi të shkëlqyera të sipërfaqes, rezistencë në tërheqje dhe forcë mekanike. Ai është gjithashtu rezistent ndaj plasaritjeve nga korrozioni, gërvishtjeve, korrozionit të çarjeve dhe oksidimit dhe i reziston temperaturave të larta..

 

430-kalite-paslanmaz
430-cilesi-inox
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip