Çati me ngjyra dhe Veshje Metal Fasada, Aplikim me fletë trapezoidale

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Çati me ngjyra dhe Veshje Metal Fasada, Aplikim me fletë trapezoidale

Renkli Çatı Kaplama Fletët trapezoidale janë materiale të përballueshme që përdoren në aplikimet e çatisë dhe veshjes së fasadave, qofshin ato me ngjyrë ose vetëm të galvanizuara.

Edhe pse ka kompani që mund të shesin fletët trapezoidale në metra, çmimet për njësi të fletëve llogariten si usd/ton. Materiali i çatisë Fletët trapezoidale shiten në TL/ton, jo në kg/m2. Nëse dëshironi të keni një aplikim për çati, para së gjithash çmimet e fletës trapezoidaleNe ju rekomandojmë që të mësoni llogaritjen e . E njëjta gjë vlen edhe për veshjen e fasadave.

Mbulesa me ngjyra dhe veshje fasade

Renkli çatı kaplama malzemesi olarak trapez saclar genellikle beyaz, kırmızı ya da mavi gibi renklerde üretilmektedir. Boyalı trapez sacların renk kodları 9002 , 3009 gibi farklı renk kodları olabilmektedir. Tercihinize göre renkleri değişebilmektedir. Renkli cephe kaplaması veya çatı kaplaması olarak kullanacağınız boyalı trapez sac genişlikleri 80 cm kapama veya 100 cm kapama olarak üretilmektedir. En çok kullanılan trapez sac şekli 27/200 roll form olan trapez sac şeklidir.

Metalçatı trapez sacı
Fletë trapezoidale e çatisë metalike

Trashësia e fletës së trapezit të pikturuar

Renkli çatı kaplama uygulaması yaptırmadan önce uygulama yaptıracağınız yerin iklim koşullarını bilmeniz ve ona uygun kalınlıkta boyalı veya galvanizli trapez sac temin sipariş etmenizi öneririz. Trapez sacların boyalı olması ömrünün de uzaması anlamına geldiğini unutmayınız. İklim koşulları yani kar yağışının sıklığı ve buna bağlı olarak Çatı kaplama uygulaması yapacağınız boyalı trapez sacın kalınlığı da belirlenecektir. Renkli Çatı Kaplama  Sıcak halaya uygun trapez sac ile -20 derece havalara uygun ve kar taşıyıcı özelliği olan boyalı trapez sacların taşıma kapasiteleri farklıdır. Buradaki taşıyıcı özellik Boyalı trapez sac şeklinden çok kullanılan boyalı galvaniz sacı kalınlığını değiştirmektedir. Boyalı trapez sacların standart kalınlığı 0,50 mm dir. Farklı iklim koşullarına göre bu kalınlık 1 mm ye kadar çıkabilmektedir.

Çmimet e çatisë

Renkli Çatı Kaplama ve cephe kaplama fiyatlarını yukarıda da belirttiğimiz gibi öncelikle çelik konstrüksiyon yapınızın bulunduğu iklim koşuları sonrasında Renkli ise boyalı trapez sac , değilse galvanizli trapez sac fiyatı belirleyecektir. Boyalı Trapez çatı kaplaması ile galvanizli trapez çmimet e çatisë (edhe pse ndryshon sipas bojës dhe ngjyrës), çmimi për ton ndryshon në minimum 100 usd. Nëse marrim çmimin mesatar të fletës trapezoidale të galvanizuar si 800 usd për 0,50 mm, fletët trapezoidale të lyera i kalojnë 900 usd.

38/151 trapez sac,boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama
38/151 flete trapezoidale, flete e lyer, flete me ngjyra, flete trapezoidale, veshje fasadash, mbulim
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip