fletë e prerë

Rulo sac dilme, galvaniz sa dilme, paslanmaz sac dilme, alüminyum sac dilme

Prerje fletësh, prerje fletësh të galvanizuar, çarje fletësh inox, çarje fletësh alumini

Prerje fletësh, prerje fletësh të galvanizuar, çarje fletësh inox, çarje fletësh alumini

Të dy komentet dhe ndjekjet janë aktualisht të mbyllura.