Prerja e plazmës


 • Fletë e petëzuar në nxehtësi
 • Fletë pjate e petëzuar në nxehtësi
 • Fletë rezistente ndaj konsumit
 • Pllaka e anijes
 • Fletë ndërtimi
 • Çelik inox
 • FLETË TË NXEHTË PRERJE PLAZME dhe PRERJE ME OXYGJEN

  10 mm – 20 mm Gjerësia 2000 Gjatësia: 12000

 • PRERJE E OXYGENIT E RRITUR NË NXHET

  20 mm – 200 mm Gjerësia 2000 Gjatësia: 12000

 • PRERJE PLAZME FLETE REZISTENTE NGA VESHJE

  2 mm – 8 mm Gjerësia 1500 Gjatësia: 6000

 • FLETË INOK PRERJE PLAZME

  8 mm – 20 mm Gjerësia 1500 Gjatësia: 6000

prerje plazma e Stambollit
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip