Shërbimet tona


PRET NË GJATESINË E FLETËS ROLL

Spirale e galvanizuar

Spirale inox

Të petëzuara në të ftohtë

Spirale e petëzuar e nxehtë

Shërbim prerjeje me gjatësi llamarine midis 0,20 mm – 30 mm në rrotull

fletë e galvanizuar-çfarë është
dx52d

RRËSHQITJA E FLETËS ROLL

Spirale e galvanizuar
Spirale inox
Bobina e petëzuar në të ftohtë
Bobina e petëzuar në nxehtësi
Shërbimi i prerjes së llamarinës midis 0,20 mm – 20 mm

PRERJE LAZER

Prerje me laser të galvanizuar
Prerje çeliku inox
Prerje me laser llamarine
Prerja e fletëve të petëzuara në nxehtësi
Prerja e fletëve të petëzuara në të ftohtë
Prerja e tubave
Prerja e profilit
Prerje me laser precize dhe prerje me laser me kënd

prerje plazma e Stambollit

PRERJE PLAZME

Prerje plazma e galvanizuar
Prerje çeliku inox
Prerja e Plazmës së Fletës së Pllakës
Prerja e plazmës me fletë të petëzuara në nxehtësi
Prerja e plazmës me fletë të mbështjellë të ftohtë
Prerja e plazmës së tubave
Prerja e profilit të plazmës
Prerje me precizion të plazmës dhe prerje me kënd të plazmës

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip