Prerja e fletës së mbështjellë


fletë pjatë

Produktet që përpunojmë në linjën tonë të prerjes

Ne mund të përpunojmë shumë produkte çeliku në linjën tonë të prerjes së fletëve të mbështjelljes. Disa prej tyre;

Ne kemi vendosur linja të veçanta prerjeje për prerjen e llojeve të ndryshme të rrotullave.

Ne tregojmë ndjeshmëri të veçantë ndaj produkteve të tilla si llamarina inox, sipërfaqja e të cilave duhet të kujdeset kundër gërvishtjeve.

Pavarësisht nga fleta e mbështjellë e nxehtë ose fleta e galvanizuar, ne mund të presim në çdo madhësi që dëshironi.

Pas prerjes, ne i mbështjellim fletët e mbështjellë me rrathë çeliku për të parandaluar rrëshqitjen gjatë ngarkimit dhe transportit.

Me njësinë tonë të paketimit, ne mund të paketojmë produkte të tilla si fletë të zinkuar, fletë të ftohtë, fletë inox me paketa speciale çeliku për t'i mbrojtur ato nga faktorët e jashtëm.

Ndërsa fletët tuaja të mbështjelljes janë duke u hapur, ndonjëherë mund të ketë thyerje në sipërfaqen e fletës. Për të kontrolluar këtë situatë dhe për të marrë një sipërfaqe të lëmuar, ne përdorim një makinë hekurosjeje me rul.

Prerje spirale e mbështjellë në të ftohtë

0,25 mm - 3 mm

Prerja e mbështjelljes me mbështjellje të nxehtë

1,5 mm - 30 mm

Prerje spirale e galvanizuar

0,25 mm - 3 mm

Prerje me rrotulla inox

0,30 mm - 6 mm

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip