Trapez betoni i Stambollit

fletë trapezoidale betoni

Fleta trapezoidale e betonit të Stambollit Fletët trapezoidale nën beton quhen gjithashtu fletë kuvertë.
Fletët e kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë.
Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar.

Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punën me kontratë në çmimet e fletëve të galvanizuara.
Tipari më i zakonshëm në teknologjitë e sotme të ndërtimit është përdorimi i materialeve të ndryshme të përshtatshme të ndërtimit së bashku.

Tipari më i përdorur në Construction Technologies është përdorimi i materialeve të ndryshme të ndërtimit së bashku.
Pas mbulimit të të gjitha sipërfaqeve të hapura në strukturën e çelikut me fletë konservative betoni, fleta duhet të fiksohet në strukturën e çelikut.

 

Mund të prodhohet në forma të ndryshme.

 

forma trapezoidale

 

formularët 27/200

 

38/151 formularët

 

formularët 60/940

 

formularët 75/750

po ndodh.

Duhet të vendoset në pjesën e sipërme të strukturës pingul me drejtimin e rrezes.

 

Pllaka prej çeliku për mbulim betoni duhet të vendoset në hapësirat e hapura të ndërtesës. Duhet të përcaktohet trashësia dhe lartësia e pllakës së çelikut të mbulesës së betonit. Fletët e çelikut vulosës të betonit, të cilat shërbejnë edhe si kallëpe, zakonisht vendosen duke përkulur dhe salduar fletët 2 mm, 2,5 mm, 3 mm në 90 gradë.

 

Fleta trapezoidale duhet të fiksohet në strukturën e çelikut pasi të gjitha zonat e hapura të jenë mbuluar me fletë çeliku mbulues betoni, i cili vendoset në pjesën e sipërme të strukturës. Materiali i duhur për t'u përdorur këtu është gozhda stud.

 

Gozhda e kurvarit ngjitet duke krijuar një hark elektrik në strukturën e llamarinës trapezoidale të çelikut pa përdorur tela elektrodë ose gaz, me një makinë saldimi special.

 

fletë betoni-nën-trapezoidale
fletë betoni-nën-trapezoidale

STAMBOLL NË TRAPEZË BETON TIPARET

Trapezi i betonit është një nga elementët më të rëndësishëm të strukturave të Stambollit. Për sa i përket qëndrueshmërisë së strukturës, ajo lidh boshtet në drejtim horizontal dhe vertikal në strukturën e çelikut pas dyshemesë. Edhe pse përdoret si element i veshjes së sipërfaqes, ai preferohet edhe për ndriçimin e strukturës kryesore.

 

STAMBOLL DIMENSIONET E TRAPEZËS SË BETONIT

Forma trapezi prej betoni 60/940, të cilin e prodhojmë në disa forma të ndryshme, mund të preferohet edhe për dyshemetë e ndërmjetme në ndërtesa banimi, kat i ndërmjetëm në ndërtesa industriale, kate kat i ndërmjetëm për zyra ose shesh, kate kat i ndërmjetëm magazine ose magazine. Në studimet statike të kryera sipas ngarkesave në zonën ku do të përdoret, duhet të llogaritet edhe hapësira e trarëve dhe të përcaktohen trashësitë e përshtatshme të fletëve të çelikut trapezoidale. Këshilla jonë për klientët tanë është që të bëjnë llogaritjet statike të strukturave tuaja në mënyrë korrekte dhe të porosisin llamarina trapezoidale.

 

Forma jonë e fletës trapezoidale të betonit quhet 60/940.

60 mm është matja e lartësisë nga dyshemeja e llamarinës së galvanizuar.

Madhësia e saj prej 940 mm është matja e zonës së mbylljes neto. Zona e mbylljes së rrjetës nënkupton boshtin në të cilin fleta trapezoidale vendoset në betonin tjetër të kuvertës në montime krah për krah.

Me fjalë të tjera, kur vendosen 2 fletë krah për krah, mbulohet një sipërfaqe prej 188 cm.

Vetëm sipërfaqja e mbulimit të rrjetës është 94 cm.  60/940 Trapez Fleta jonë e formësuar prodhohet nga një rrotull me gjerësi 1250 mm.

 

38/151/76 Fletë Trapez Betoni istanbul

38/151-76 çmimet e fletës trapezoidale nën beton,

Vizatimi teknik i fletës trapezoidale të betonit 38/760,

38/151 aplikimi i fletës trapezoidale nën beton,

38/766 prodhim llamarine trapezoidale nën beton,

38/760 kompania e fletëve trapezoidale nëntokësore,

38/151 fletë trapezoidale nën gebze betoni,

38/151 fletë trapezoidale nën beton Stamboll

38/151/76 llamarine trapezoidale nen beton 76 cm

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip