Stamboll Çmimet e fletës Trapeze

fletë e lyer, fletë me ngjyrë, fletë trapezoidale, veshje fasade, çati

Çmimet e fletëve trapezoidale të Stambollit Ne kemi krijuar pika të veçanta shitjesh në Stamboll Ataşehir për klientët tanë të çmuar, tani porositë tuaja janë aq afër sa një telefonatë.

 fletë trapezoidale Formulari 27/200 prodhohet në gjatësinë e dëshiruar me gjerësi mbylljeje 100 cm.

Lista e çmimeve të fletës trapezoidale të galvanizuar me gjerësi 1 metër është si më poshtë.

çeliku i galvanizuar
çeliku i galvanizuar

Fletë e galvanizuar Çmimet

Fletët e galvanizuar prodhohen nga fletët e mbështjelljes së ftohtë, siç e kemi përmendur më parë.
Bobinat e galvanizuara prodhohen duke i zhytur fletët e mbështjellë të ftohtë në pishinën e zinkut dhe duke i veshur ato me zinkun e dëshiruar mikron.
Çmimet e fletëve trapezoidale të Stambollit Siguron që jeta e materialit të zinkut që do të lyhet në fletët e galvanizuara është e gjatë.
Fletët e mbështjellë të ftohtë që janë të ekspozuara ndaj korrozionit mbrohen nga korrozioni për të paktën 15-20 vjet me veshje zinku.
Çmimet e fletëve të galvanizuara varen nga çmimet e fletëve të mbështjella të ftohtë dhe çmimet e shufrës së zinkut.
Çmimet e fletëve të galvanizuara mund t'i mësoni në faqen tonë të internetit, Çelikfiyatlari.com, ose nga përfaqësuesit tanë të klientëve.

  • ÇMIMET E FLETËS TRAPEZE

Trashësia e fletës trapezoidale mm 0.50 mm 0.60 mm 0.70 mm 0.80 mm 0.90 mm 1.00 mm
Peshat e fletës trapezoidale mbyllen 1 m neto. 4.80 kg 5.76 kg 6.72 kg 7.68 kg 8.64 kg 9,64 kg
Çmimi i peshës së fletës trapezoidale TL/kg tl/kg tl/kg tl/kg tl/kg tl/kg tl/kg
Fletë trapezoidale 1 m2 Çmimi TL/m2 TL/m2 TL/m2 TL/m2 TL/m2 TL/m2
fletë trapezoidale
fletë trapezoidale

Çmimet e llamarinës trapezoidale të çatisë dhe fasadës së galvanizuar

Gjerësia e mbylljes së fletës trapezoidale dhe detajet e formës.

  • 27/200 Forma e fletës trapezoidale, gjerësia e mbylljes 81 cm gjatësi prodhohet në gjatësinë e dëshiruar.
  • Gjerësia e llamarinës trapezoidale të galvanizuar 81 cm me gjerësi janë në listën e mëposhtme.
  • Fletët trapezoidale janë të klasit komercial të galvanizuar sipas standardeve DX51.
  • Trashësia e veshjes së galvanizuar të fletëve të valëzuara dhe trapezoidale është e galvanizuar midis 0,80 dhe 100 mikron.

Gjerësia e mbulesës 0.80 cm fletë trapezoidale Lista e Çmimeve

Trashësia e fletës trapezoidale mm 0.50 mm 0.60 mm 0.70 mm 0.80 mm 0.90 mm 1.00 mm
Mbulesa e Peshave Trapezoidale 0,80m2 4.00 kg 4.80 kg 5.60 kg 6.40 kg 7.20 kg 8.00 kg
Çmimi i fletës trapezoidale TL/kg tl/kg tl/kg tl/kg tl/kg tl/kg tl/kg
Fletë Trapezoid Çmimi TL/0,80 m2 TL/m2 TL/m2 TL/m2 TL/m2 TL/m2 TL/m2

ÇMIMET E FLETËS TRAPEZE

  • Fletët trapezoidale të galvanizuara dorëzohen në fabrikë në Gebze dhe Stamboll Dudullu.
  • Trapezët duhet të mbrohen nga shiu gjatë transportit.
  • Përndryshe, fleta e galvanizuar bën ndryshk të bardhë.

Fletët trapezoidale të galvanizuara paguhen paraprakisht me porosi.

ÇMIME + TVSH.

Ne kemi shitje me kartë krediti.

Zbritje speciale mund të bëhen në shitjet e produkteve prej 25 tonësh ose më shumë.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip